Natti Natti!

2009-05-31 @ 22:20:12 | Vardagsliv
Dags för mig att hoppa in i duschen sen studsa i säng för ska försöka vara i tid till plugget imorgon. Puss!Jag och Johanna <3

Videoinlägg

2009-05-31 @ 22:06:44 | Vardagsliv
Mitt  första videoinlägg, tyvärr inte så seriöst tanke på att alkoholhalten i blodet var ganska hög. Men tur var väll det annars hade jag inte haft mod till att göra ett. "Filmar mitt ansikte underifrån så ber om ursäkt för min snygga näsa"
Filmare: Jag själv.
Chaufför: MS/ Hanna.

Bilder ifrån fredag.

2009-05-31 @ 21:14:47 | Vardagsliv

Äntligen hemma igen ifrån Farmor, dags att visa hur min helg har varit.
Här kommer bilder ifrån fredag.Jocke och Millan gör mackor.Jag och Hanna "den vita pricken i mitt face är omedvetet, kameran är konstig?"Hanna, kanske blivit lite mycket?Micke, Alexander och Simon


Helgen

2009-05-31 @ 15:01:43 | Vardagsliv

Hej o hopp!
Dålig uppdatering under hela helgen, men vi skyller det på Hanna.
Helgen som varit har varit jättebra.

Fredag: Efter en tråkig dag i skolan åkte jag hem efter mycket stress och lite tid, men jag hann i alla fall med bussen, och det var huvudsaken. Runt klockan fem kom Hanna hem till mig för att följa med och kolla på matchen jag skulle spela. När matchen äntligen tog slut åkte vi hem till mig igen för att äta och fixa oss, för vi skulle till Victor på fest. Vi var väll inte hos Victor fören elva tiden ungefär. Men kul var det i alla fall och det slutade med att vi dygnade.

Lördag: Fortfarande vakna åkte jag och Hanna med 06:02 bussen ifrån Victor, för vi hade ju dygnat och vi ville till Märsta. Vi var i Märsta igen runt klockan halv åtta eller något i den stilen.Vid åtta tiden drog jag och Hanna hem till Jocke för att väcka han, Stock och Max. Vi lyckades! Runt klockan tolv kom Mamma och hämtade mig och Hanna för att vi ville till Donken sen hem till mig och sova. Vi sov till ungefär sex tiden sen drog vi till Skepptuna skola för att träffa Sebbe, Jimmy, Max, Jocke, Jake m fl. Inte för att det var speciellt kul för dem spelade bara fotboll så jag och Hanna drog till Märsta. Där inne träffade vi på Jocke E, Victor, Alexander, Johanna och Nathalie. Men efter ett tag drog vi till Steningebadet för att kolla läget men vi drog hem till Max där han och Jocke var efter ungefär en timme. Sen drog jag och Jocke hem till mig.

Söndag: Vaknade runt tolv tiden av att Jocke var fett lack på mig för att jag ville sova vidare. Men jag gav med mig till slut och gick upp för att göra frukost, sen gick vi och la oss igen. Dröjde inte länge fören han lacka ur igen och sen drog han typ hem.. Hanna kom även över hen stund för att hälsa lite. Men nu ska jag dra till Farmor för att fira "morsdag" tradiotion innom vår släkt tyvärr.

Pusshej, bilder ifrån helgen kommer jag ladda upp när jag kommer hem. <3

Konvesation ...

2009-05-29 @ 15:31:05 | Vardagsliv

Telefonen: Riiing
Sofia: Ah hallå?
Mamma: Vill du veta en sak?
Sofia: Vadå? Något roligt.
Mamma: Lova att inte skrika..
Sofia: Öhm okej?
Mamma: Din mobil har kommit idag
Sofia: AHHHHHHHHH, ÄR DET SANT?
Telefonen: Klick ...


Helg

2009-05-29 @ 15:02:57 | Vardagsliv
Äntligen helg!
Nu har jag kämpat klart en hel skolvecka till och alla prov är i stort sätt klara. Gud vad underbart det är!
Det som hänt i skolan idag är väll egentligen inget speciellt. Jag har haft NO-prov, Engelska NP och SO. Efter skolan var jag super stressad för jag skulle hinna med min första och sista buss hem. Så jag åkte till M-Vallen för att hämta mitt busskort som Max lånat sen åkte jag vidare till Centrum för att ta ut pengar till kvällens godheter. Sen vart det raka vägen att möta Jocke som i sin tur fick ta hand om min Moppe, supergulligt!
Så jag hann faktiskt med bussen hem, tur va? Nu ska jag städa mitt rum, fixa mig inför matchen och leta reda på lite kläder till kvällens evangemang!

Puss sötnosar <3

Seger för AIK!

2009-05-28 @ 22:19:45 | Vardagsliv

Aik tog hem derbysegern mot Hammarby med 1-0, starkt gjort och rättvist!
Grattis Aik! <3


Tehkokaren?!

2009-05-28 @ 22:02:03 | Vardagsliv
Som ni ser är jag en riktig hejare på design, haha.
Är inte min blogg helt underbar?  Jo för allt jag gör är underbart , och det är bara för att jag själv är så underbar. "Snacka om självgod människa" Jag hör till och med hur nu suckar, haha! Nej men tänk efter hellre en person som är självgod än självmordsbenägen, det får ni faktiskt hålla med om..


Nu ska jag göra något jag är duktig på och det är att koka teh i en tehkokare och lägga i en tehpåse. Önska mig lycka till!
Puss alla sötisar!Bilder säger mer än tusen ord..

Go'kväll?

2009-05-28 @ 20:30:40 | Vardagsliv
Go'kväll <3
Dags för mig att verkligen ta tag i skolarbetet och sen bege mig till kojs. Känner mig inte alls pigg för någoting just nu. Egntligen vill jag bara sova men ibland måste man göra sina läxor.
Men för er som undrar hur helgen blir nu..

Fredag: Hem till Victor för att grilla sen festa lite, supermys!
Lördag: Träffa Mormor och göra andra små saker.
Söndag: Införskaffa mig min balklänning.

Veckan som kommer är även helt fullsmäckad den också. Så ingen Sofia för er del den här veckan. Dags att ta tag i livet Puss <3

FUCK!

2009-05-28 @ 16:51:39 | Vardagsliv

Bad day!

2009-05-28 @ 16:48:04 | Vardagsliv

Hej, nej det är verkligen inte min dag.
Jag är helt "piss off" idag. Allting går bara åt helvete. Borde inte blogga när jag är såhär negativ.. Men oroa er inte innerst inne är jag alltid lika positiv och glad!
Skolan idag har gått fort, vi hade vara två ämnen så det var chill.. Men ska duscha nu sen popa popcorn och börja träna på mitt biologiprov tills imorgon.

Puss älsklingar <3


Natti Natti på min emoblogg!

2009-05-28 @ 00:19:01 | Vardagsliv

Okej, den här headern har jag gjort själv men min blogg ser ju ut som värsta emosajten.. Jag får fixa det här någon bättredag, men det är en bra början!
Nu ska jag sova om jag nu skulle kunna vakna, men det blir nog inge svårt att sova för alla sover typ redan.. Jocke somnade fan innan klockan slog elva, suck! Men jag älskar han lika mycket i alla fall, haha.

Puss och godnatt sötisar!


Hemma!

2009-05-27 @ 22:59:36 | Vardagsliv


Äntligen hemma igen!
Matchen var faktsikt bra och Barcelona ägde i stort sätt hela matchen och vann med 2-0 över Manchester United. Grattis, Grattis! Nu ska jag bädda sängen, leta kläder sen sova, för jag har tydligen lovat Millan att komma i tid till skolan imorgon, hur nu det ska gå? Men jag ska ställa klockan och verkligen försöka...
Dags för "sängen bull" ...


Godnatt sötisar <3

Spring!

2009-05-27 @ 20:30:49 | VardagslivDags för mig att knyta på mig skorna och springa över till Farmor. Barcelona matchen får ju ingen missa!
Och så får ni ser min outfit idag också.

Leggings med blommönster ifrån Gina
Jeans Jacka från Lindex
Sjal ifrån Lindex
Rosa Tunika ifrån NewYorker

Pusshej sötisar <3


Ny header igen ..

2009-05-27 @ 20:19:52 | Vardagsliv
Precis när jag fixat klart och lagt upp header skickar Victor en till som var underbart fin, så det vart bara till att byta. Ibland är han bara bäst!


 Ny header.

2009-05-27 @ 20:00:19 | Vardagsliv
Som ni ser har jag fått en ny header på min blogg. Ja och jag ska inte ljuga för det är inte jag som gjort den utan Victor! Tack så jättemycket, den vart superfin!


Bilder

2009-05-27 @ 14:54:49 | Vardagsliv
Lite bilder ifrån brännbollstuneringen.MatchNågons väska?

Philip!

Onsdag den 27 maj

2009-05-27 @ 12:42:14 | Vardagsliv
Goddagens allesammans!
Nyuppvaknad, huvudvärk, hostig och allämnt seg, och saken är den att jag är hemma.
Idag har jag inte hunnit med att gjort så mycket än, ska nog städa lite sen bara ta det allmänt chill, har även match idag "tror jag" men den skippar vi funderar istället på att gå och se Cissi teater, men vet inte riktigt än.. Imorgon måste jag till skolan för då har jag två prov, suck! Och på fredag görs mina sista två prov, sen är allting klart för årskurs nio.

Lite allmänt vad som händer inför helgen ...
Fredag: Fest?
Lördag: Chillkväll med vännerna eller något liknande.
Söndag: Sova och ladda om på nytt, funderar även på att sola solaruim under helgen, men vi får se..

Dags att börja städa rummet nu, puss sötisar!

26 maj 2009

2009-05-26 @ 19:30:12 | Vardagsliv

Hejsan hoppsan!
Ja, då var ennu en dag i skolan avklarar. Idag var vi som sagt i Rosersberg och hade brännbollstunering, ganska kul måste jag medge. Sista matchen spelades klockan två och efter det tog jag och Millan våra moppar till gymnasiumet i Rosersberg och mötte upp Micke och Rasmus. Först skjutsade jag Rasmus till R-station, eller Rasmus skjusade mig? Komplicerat, sen åkte jag, Millan och Micke vidare till Märsta. Vi kom bara till Ica Sätuna då jag skulle ta ut pengar och då plötsligt ser vi inte mindre än ... Rasmus? Han missade bussen hem ifrån M-station så jag skjutsade hem han till sig, eller han skjutsade mig? Komplicerat igen ... Millan och Micke stack då ifrån mig, men det sket ju jag i! Och då åkte jag iväg och träffade Jocke. Nu för ca: 30 minuter sen kom jag hem ifrån Jocke. Men nu ska jag:

Laga mat.
Ladda hem en film, förslag?
Duscha.
Städa rummet.
Sova


Puss sötisar <3


Godnatt

2009-05-25 @ 23:31:26 | Vardagsliv
Ett litet godnatt på er alla nu innan jag och Millan beger oss till kojs! Sen bjuder jag även på en gamal bild ifrån nyår, haha.

Puss <3


k

Funny food-time!

2009-05-25 @ 18:57:04 | VardagslivJag vet, bilder är sjukt roliga! De där är bara 4 kort av kanske 100st. Ingen kan bjuda på sig själv bättre än Cissi <3

Uppdatering.

2009-05-25 @ 18:23:45 | Vardagsliv
Hej bloggen, nu var det år och dagar sen jag bloggade. Har nyligen kommit hem ifrån Falun, eller rättare sagt igår kväll men hade ingen lust att blogga då, så jag umgicks med Jocke istället. 
Cupen var jättekul även fast det inte gick så bra, haha! Inga frågor om den saken tack!
Idag gick jag till skolan även fast hela kroppen stred emot mig men Jocke slet upp mig ur sängen och tillslut satt jag på bussen och åkte till skolan. Duktigt gjort av mig måste jag säga.
Imorgon är det Centralskolans årliga brännbolsstävlingen i Rosersberg där alla klasser i höstadiet möter varandra. Kommer bli skoj, enda höjdpunkten på hela året, sen slutar vi snart skolan och jag går äntligen ut högstadiet!
Jag tänkte faktiskt ta och leverera lite bilder ifrån Cupen också, tanke på att jag var kamerakvinna en hel del, eller min kamera gillar att fota, haha.
Men ska packa min väska och ta moppen över till Millan snart, men lägger nog upp lite bilder innan jag åker.


Puss <3 

Gnäll, gnäll, gnäll.

2009-05-19 @ 22:29:42 | Vardagsliv
Go'kväll!
Jag läser som fan i Ondskan, men ligger tyvärr bara på s. 158 av 283. Boken ska  desvärre vara utläst imorgon, hur ska jag hinna?
Inte nog med att läsa ut boken,  jag ska också besvara en massa frågor, suck på skolan.
Och bara för att jag börjat gnälla så bra tänker jag fortsätta, jag mår super illa och är super trött. Sen saknar jag Jocke sådär super mycket. Ursch vad livet är orättvist.

Nu ska jag läsa vidare i min underbara bok, må illa och sakna Jocke.Innan träningen. Jag vet att jag är supersöt!

Puss

Stress..

2009-05-19 @ 17:45:44 | Vardagsliv

Tjuoho!
Japp då var ennu en skoldag avklarad! Provet gick väll si sådär men absolut ett VG iaf.
Ikväll blir det till att träna fotboll, plugga svenska och se på Ondskan. Hur ska jag hinna altt det här? Ärligt talat vet jag inte, men imorgon är det iaf sista dagen i skolan sen på torsdag bär det av till Falun tillsammans med Innebandylaget.

Men måste byta om nu sen läsa vidare i boken jag har prov på.

Puss


Horoskop.

2009-05-18 @ 19:09:08 | Vardagsliv
Dagens Horoskop: Väduren. 21/3-20/4
En riktig fin
dag för kärlek i
alla former. Vå-
ga vara extra
snäll, det lönar
sig omedelbart
just nu.

Kanske dags att vara lite snäll mot Jocke, eller?

Vill du ha ditt horoskop är det bara att lägga en kommentar så ordnar vi det.
Alla älskar horoskop!18 Maj.

2009-05-18 @ 18:57:19 | Vardagsliv
Jo nu var man hemma ennu en gång. Jag måste verkligen säga att jag är så trött på att plugga nu. Idag fick jag veta att min engleska redovisning kommer ske nu på onsdag samt mitt nationella i läs - och hörförståelse i engelska. Dem tortearar mig verkligen. Men jag går i alla fall till skolan och fösöker få veckan överstökad. Spanka provet idag gick väll hyffsat, kunde i alla fall all grammatik, stolt! Men nu ska jag laga mat för mamma mår tyvärr dåligt, suck. Sen ska jag plugga till mitt hälsa prov imorgon.

Puss <3

Tack Pappa? -.-

2009-05-17 @ 22:10:03 | Vardagsliv
Ja ni kan ju bara gissa vem som gav mig denna ljuslycka? Precis egotrippade Pappa. Komiskt gjort, men den var faktiskt söt, haha. Tack Pappa! Mamma där emot hade köpt en skjorta till mig, jättesöt faktiskt, men den får ni se en annan dag.


Bilder ifrån Fredag!

2009-05-17 @ 21:57:46 | Vardagsliv


Millan, Ms och Victor.Micke och VictorSixty & Max <3Jag och MS <3Bumbie!


update?

2009-05-17 @ 21:04:58 | Vardagsliv
Hej igen, nu var det länge sen igen, tyvärr.
Och jag gör en gamal goding igen, "veckan i ett inlägg"
Måndag: Skola, NP i matte.
Tisdag:Skola? tränade
Onsdag: Skola, sov hos Jocke, tror jag? 
Torsdag: NP i engelska.
Fredag: Fest, alla sov i mitt hus?
Lördag: Jobb, Jocke sov hos mig, och det vet jag!
Söndag: Jobb, plugg.

Japp nu vet nu hur det ligger till. Och nu ska jag införa den nya som jag ska kalla för "veckan som kommer" bara för att mitt minne är så dåligt.
Måndag: Spanska prov.
Tisdag: Hälsa prov
Onsdag: Svenska prov, match.
Torsdag - Söndag: Cup!
Som ni ser är veckan framför mig helt fullspäckad och det är det värsta jag vet! Visst den här veckan kommer göra gott för min hälsa men knappast för min själ ... Men, men vissa helger måste vara vita, fast det är kristi himmelsfärd. För er som inte vet var det är för något speciellt med den dagen ska jag dra det lite snabbt. "Kristi Himmelsfärd är en kyrklig högtidsdag som vi firar för att jesus, enligt bibeln lämnade jorden och fördes upp till himlen." Svårare än så är det inte. Japp smart som man är kan man ganska mycket.
´
Nu är det dags att duscha sen koka en kopp teh, kanske läsa vidare i Ondskan tanke på att det är den jag har prov på,
Bilder ifrån min fest kommer.
Puss sötnosar <3

Måndag

2009-05-12 @ 00:05:30 | Vardagsliv
Måndag, tråkiga måndag; NP i muntliga delen i matte, kan det bli värre? Men visst, jag klarade mig mycket bra, men NP är aldrig roligt. Och för att göra er sjunde och åttonde elever glada kan jag säga, ta vara på de första åren på högstadiet för det sista året är ett rent helvete, men jag är snart förbi skiten som ni snart sitter i, haha känn på den ni! Efter skolan var jag hemma hos Farmor ett litet tag, ni måste bara se min dundersöta hund jag tog kort på också, hon är för söt!
Efter det hände en massa skit saker, men allt blir bra de vet jag.
Sen hade Mamma köpt en massa saker till mig, världens bästa Mamma <3

Nej ska ta fram Ondskan och fortsätta med skiten, puss <3Tack Mamma <3Min söta vovve <3
Söthunden min! <3


 


Photo?

2009-05-11 @ 23:50:16 | Vardagsliv
Bilder sen i Söndags:Millans supernyttiga sallad!Finhackad lök av inte mindre än mig själv!Fyllning!Vad kan detta innehålla? Skäms!Hedda "Sigrid" & Millan "Kenny" <3
Micke och Millan... suck?Godkväll!

2009-05-10 @ 22:04:18 | Vardagsliv
Godkväll allesammans!Okej, nu är kvällen kommen och jag, Millan och Micke sitter i "fru-pillis" tvrum och ser på film, eller dem gör det och jag sysselsätter mig med annat? Missförstå inte! Egentligen borde jag ligga nergosad i en säng och läsa "Ondskan" som snart måste vara utläst men har inte haft lust eller ork att ens öppna den under helgen. Sen har jag tagit jättedåligt med bilder också, badbadbad ... Men visst några under denna kväll har det i alla fall blivit men dem kommer upp imorgon då jag har sladden, tog tyvärr inte med mig den. Nej kanske blir ett inlägg senare men ska dra ut i Pillis kök och koka teh.


Puss <3Hela veckan i ett inlägg?

2009-05-10 @ 18:02:49 | Vardagsliv
Hej allihopa, nu kör vi som vanligt "Hela veckan i ett inlägg" bara för att jag är så dålig på att uppdatera, haha.

Måndag: Sjuk
Tisdag: Sjuk, fotbollsmatch.
Onsdag: Skola?
Torsdag: HKK prov, NO prov, träffade Mimi efter skolan, tränade, jocke sov hos mig.
Fredag: Skola, sov hos jocke.
Lördag: Umgicks med Millan, Jocke E, Micke & Victor. Sen sova hos Jocke.
Söndag: Åkte hem ett tag, bakade päronpaj, åkte till Millan slagga där!

Japp, så ikväll ska vi laga mat, jag måste plugga och sen vettefan vad som händer. Bloggar mer sen, puss <3

Match?

2009-05-05 @ 15:36:39 | Vardagsliv

Äntligen pluggat klart i stort sätt, måste bara läsa en jävla massa nu.
Ska ner och laga middag till familjen snart och rota fram mina fotbollskläder, match idag och jag är förvånadsvärt taggad måste jag säga. Men bloggar om matchen när jag kommer hem, dags att laga pannkakor.

Puss <3


Outfit?

2009-05-05 @ 13:56:38 | Vardagsliv

Hej på er!
Japp nu var man vaken igen,  ny duschade och ny sminkad. Idag har jag fortfarande riktigt ont i magen, seriöst skit jobbigt. Men imorgon skiter jag i smärtorna och drar mig till skolan vilket fall som helst, för måste verkligen göra mitt HKK prov. Så borde egentligen sitta och rå plugga nu än att sitta här. Men jag hinner nog med båda "dumt tänkt Sofia"  men ska ner och göra mig en macka och ett glas juice.

Idag ska mamma köpa mig en jeans jacka, kommer verkligen bli skitsnyggt på mig. Men vad passar inte mig?

Dagens outfit för er som vill veta hur söt jag är varje dag.
 Skjorta ifrån Only
Linne ifrån H&M

Ska ner och ta tag i mitt plugg nu, puss sötisar <3

Dåliga dagar.

2009-05-04 @ 20:33:38 | Vardagsliv
Hemma, Hemma, Hemma.
Idag är en sån där dag, var snäll mot Sofia dagen, för jag är grymt irriterad. Min nyinköpta gossedjurskatt "Pegasus" sitter här bredvid mig och gör livet lättare.
Anledning till dagens irritation: Ingen mobil telefon på ett par dagar troligen, jobbiga 95:or, dumma föräldrar, stökigt rum, mycket läxor och allmänt tråkigt? Hoppas det räcker med anledningar.
Ska äta isglass nu, inte för att jag är sådär jätteförtjust i det men har fått tillbaka mig laktosintolerans igen så det blir isglass hela sommaren, dyster nog.

Puss <3

Morgonfix...

2009-05-04 @ 14:57:09 | Vardagsliv
Godförmiddag!
Ja, fast för mig hade det nog passat bättre med att säga godmorgon. Jag vaknade för drygt två timmar sen, på den tiden har jag satt på tvättmaskinen , ätit frukost, duschat och ... inget mer tyvärr. Saker tar faktiskt tid, om inte mycket tid.
Måste leta fram min försäkring på mobilen så jag kan åka med Mamma och lämna in den idag, men det blir en sak jag får göra senare, måste tyvärr ta tag i mitt skolarbete snart och tvätta Herr H. Så det är fullt upp för mig.
Sen under kvällen ska jag handla lite nya skor, skor är något man man aldrig kan få för mycket av. 

Nej dags att leta fram mitt babyrosa läppstift som är på rymmen, läppstifet är pricken över i:et för en perfekt sminkning. Finns det något snyggare än babyrosa läppar till ett blont hår? Nej knappast dags att börja leta.


Puss sötisar.

Bilder ifrån Lördag

2009-05-03 @ 21:38:12 | Vardagsliv
Lite bilder ifrån helgen. ;)Hanna och Cissi.Victor.Jocke <3Millan, Micke och Samuel.Hannes och Sebbe.Victor.Victor, Micke och Jocke E.valborgshelgen

2009-05-03 @ 20:28:37 | Vardagsliv
Godkväll allesammans.
Dagen har varit full smäckad så det har inte blivit något vidare uppdaterat.
Tänker ta hela Valborghelgen och berätta lite kortfattat om det roliga som hänt.

Torsdag: Fest, ah vem gick inte på fest på Valborg? Jo som sagt fest vart det i alla fall för min del hos Sebastian. Mycket trevligt. Visst stötte det på dåliga saker under kvällen men man får ta det dåliga med det goda! Efter festen drog ett par stycken hem till mig för att slagga, bland annat Millan, Micke och Jocke.

Fredag: Vaknade på morgonen, dags att ta reda på förfesten hemma hos mig och städa upp lite. Runt två tiden åkte jag med hem till Millan på en jättegod middag tillsammans med hennes familj, micke och några till. Runt nio tiden gled jag hem igen, hade ingen lust att göra nånting den dagen och absolut inte ta moppen till Märsta. Så åkte hem och deppade för mig själv.

Lördag: För att verkligen visa att det är Valborgshelg så vart det till att festa idag igen, fast nu hemma hos mig. Det kom väll sådär lagom med människor och visst det vart väll lyckat måste jag säga. Mobiljäveln är väll det enda problemet, jag råkade kasta den lilla sötingen i väggen... Men troligen åker jag och Mamma till Uppsala imorgon (Måndag) och lämnar in den så jag får en ny inom några veckor.
 
Söndag: Vaknade typ runt elva tiden. Allt var grymt segt, men runt tolv tiden bestämmde jag och Jocke att det var faktiskt dags att stiga upp. Jag, Millan och Micke plockade snabbt iordning på gårdagens partaj medans Jocke stog i duschen "latmask", haha. Sen käkade vi frukost, eller ja på lördag natten åt alla gäster upp min frukost för dem var tydligen fyllehungriga så frukosten var i stort sätt slut. Men vi micrade bullar och annat kraffs så något fick vi i oss i alla fall.
Sen idag har jag inte gjort så mycket, jobbat lite och tagit det ganska lungt bara.
Inget mer om den här helgen att säga faktiskt, förutom att den varit mycket lärorik, man lär sig alltid nya saker om vissa människor.

Puss

Tjjooosan

2009-05-02 @ 16:46:16 | Vardagsliv

Tjoohoo! Eller kanske Hallå?
Ja som sagt, dagen har segat fram men nu har Millan och Micke väl kommit hit. Kan vara skönt att bara vara hemma och chillkröka ikväll. Kommer kanske lite folk, vad jag tror i alla fall.

Egentligen har jag väll inte så mycket att säga. Men vädret har varit underbart idag och jag har rensat lite rabatter för att börja få färg på kroppen igen. Och visst det har gått bra. Har även städat huset och lite smått...
Men ska väll rota fram lite kläder snart och fixa mig...

Puss


Valborg...

2009-05-02 @ 01:50:25 | Vardagsliv
Valborg vart ett rent helvete.
Du har bevisat vem du är nu. Jag har aldrig känt mig så besviken någonsin. Att veta att jag inte räckt till, och att det egentligen är massa andra tjejer du vill ha, de får mig att förstå nu.
Men det finns så mycket saker jag vill ha svar på som du inte svarar på? Varför? Hur kan man skjunka så lågt.
Du är nog inte den personen som är redo för ett förhållande.

Förlår, men jag kommer aldrig lita på dig igen...