Tjoho!

2013-11-21 @ 15:50:37 | Vardagsliv
Tjoho!
Länge sen jag upptdatera. Blivit otroligt mycket jobb, en hel del extra då jag försöka jobba för så bra mammapenning som möjligt! Samt att passa på att jobba nu innan hag börja känna mig allt för tung och orörlig. Men hittills känns allt jättebra lite små känningar i benen samt att den lilla börjar bli otroligt bra på att sparkas. Men vi kämpar vidare och jag förstår vad folk menar med att man känner sig otroligt frisk när man är gravid. Man får en helt annan energi, helt otroligt!

Just nu sitter jag på tåget påväg att jobba 4 ynka timmar men sen är jag ledig imorgon vilket ska bli superskönt! Visserligen ska jag till Pappa och ta fram mina kunskaper i ekonomi pch fakturera lite, men de ska gå bra. Var ett tag sen man lämnade gymnasiet nu. Men mitt minne är hyfsat ännu. Annars ska jag jobba i helgen så mycket mer än så blir de inte av denna vecka tyvärr.Alla dessa saker.

2013-11-08 @ 13:09:36 | Vardagsliv
Alla problem som "vad ska jag dricka i helgen?", "Vilken tröja?", "Uppsatt eller utsläppt hår?" försvinner helt plötsligt. Nu är det vilken barnvagn, vilken säng, en lägenhet som måste kännas bra, hur ska vi hinna allt? Visst vi är två om problemen nu men jag gillar att ha allt planerat och fixat nu blir jag otroligt stressad. Åker och kör sista dagen för denna vecka sen tar jag också helg. Behövs faktiskt!
Dagen med stort D

2013-11-05 @ 13:08:17 | Vardagsliv
Är så sjukt rädd och nervös. Idag kommer dagen med stort D då jag ska berätta om mitt lilla mirakel till min chef. Håll tummarna om en lugn och snäll chef..
Godmorgon 2013-11-01

2013-11-01 @ 05:49:20 | Vardagsliv
Sitter på tåget redo för att jobba. Idag blir en kort dag mellan 06-13, men ska vidare hem till min farmor sen och ikväll ska jag gratta min kusin som fyller 12 år. Imorgon står de jobb på schemat sedan ska jag till Uppsala och äta middag med tjejerna och varför inte en liten tur på någon nice pub? Visst jag kan inte dricka men måste säga att jag lärt mig se de roliga med att gå ut i alla fall, men självklart är de lite extra trevligt att få ta ett glas vin, men man överlever. Igår var jag på KS och allt såg superbra ut. Spännande va? ;)