Mitt enormt roliga liv!

2014-10-15 @ 23:02:39 | Vardagsliv
Besatt av FarmVille 2... Helt klistrad i luren dygnet runt. Föredrar FarmVille framför en tur ute i friska luften, fast vem fan gör inte de? Haha! Imorgon blir de en sväng till Farmor får se om jag pallar knalla då. Helt ärligt största nackdelen med körkort och bil. Jag tar bilen ÖVERALLT tom om jag ska typ tvärs över gatan, haha stört. Men ska nörda lite FarmVille till nu för tror nämligen mina sockor är klara nu. Puss och godnatt!

Bitterfitta

2014-10-11 @ 16:22:19 | Vardagsliv
Här ligger jag i sängen. Förkyld som fan! Hela näsan har liksom klibbat igen, förstår ni? Tycker synd om mig själv gör jag också så igår köpte jag 2 st 200g chokladkakor till mig själv, haha! Men var duktig så tog en promenad med mannen i ca 1 timme idag, med hopp om att förkylningen skulle bli bättre av frisk luft. Icke sa nicke så FU för den friskaluften som lurat mig! Men annars ska man väl inte klaga? Käkade hemmagjord pizza igår och drack cola. Tog en cider också, höhö! Festa till de till idol sådär lagom till en fredag, haha. Jag låter som en kärring ska checka ut nu och klä på mig samt försöka fixa mitt snygga svullnaansikte innan vi ska på middag hos papi! Hoppas ni har haft en sämre dag än jag för jag gillar skadeglädje!

en bild på hur skev jag är idag 👍

Snabbinlägg

2014-10-08 @ 11:36:00 | Vardagsliv
Haha insåg precis att jag lagt upp de senaste inlägg 6 ggr. Som om ni skulle vara världens trögaste människor! Ganska kul egentligen! Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg nu innan jag ska ta tag i dagens Todo! Handla, städa m.m. Ni vet de där vanliga, haha! Ha en perfekt dag nu!

Drömmer om en köksassistent

2014-10-06 @ 21:02:36 | Vardagsliv
Sitter och kollar på så sjukt fina matassistenter, blir typ helt kär! Har faktiskt tänkt att önska mig en i julklapp. (Jag vet att jag är knäpp!) Annars för er som undrar är det jättebra  med, lite trött bara. Idag har jag städat, byggt ihop våra sängbord som vi köpte igår samt handlat.. Är jättenöjd med vårt sovrum nu när det äntligen börjar bli lite ordning. Skulle jättegärna vilja visa en bild men dessvärre har jag ingen, får bli en annan dag. Men nu ska jag ta mig min lilla kvällsdusch och sedan krypa i säng. Sov gott allesammans! 
 
 
Visst är han vacker! 
 

Hurra hurra hurra!

2014-10-02 @ 10:43:14 | Vardagsliv
Hurra! Hurra! Hurra! 
Igår vart min storebror 25 år, grattis till han! Så med andra ord var jag på 25-års kalas igår, där det bjöds på smörgåstårta, bullar och kaffe. Idag ska jag iväg och köpa kattsant, hämta ut ett paket samt köpa någon annan kattmat åt Moses då han fått dålig aptit. Är de inte ungen som är lite små krasslig så är de kattjäveln som bråkar, alltid något. Sova får man göra i graven! Något jag mer stör mig på nu medans jag ändå sitter och gnäller är att de ska vara så jävla kallt i lägenheten. Sigtunahem måste missat de där med att sätta på värmen? Idioter! Nog gnällt för min del idag. Ska göra oss iordning snart så vi kan åka och göra våra ärende n. Ha en trevlig dag allesammans!
 
 
Min tokiga bebis!