Nu får de vara nog av kyla!

2010-11-30 @ 21:32:08 | Vardagsliv
Kom nyss in!
Varit ute med farmor hund, typ askallt!
Men hon är för söt när de är snö ute, hon är lika farsinerad varje år, haha!

Igår vart de dåligt uppdaterat. Efter skolan åkte jag hem och tvättade sen åkte jag och mamma till morfar för att hjälpa han att julstäda och julpynta. Sen åkte vi hem och jag åkte vidare till Jocke och träffade honom.
Dagens bästa var i morse när jag låg och sov eller ja var halv vaken och hör att Jocke kommer tillbaka för att han har missat bussen och till och med sprang för att hinna med den, hahaha! Skadeglädje är den enda sanna glädjen!


Mens, fybubblan vad underbart!

2010-11-29 @ 09:47:50 | Vardagsliv
Godmorgon i fabriken!
Sitter hemma med jordens mensvärk, glömt ta mina p-piller och helt plötsligt fick man mens, yeh!
Men för blondin skull och min egna ska jag försöka komma till extramatten efter skoltid, fucking awesome!
Inte mycket mer att komma med, bye bitches!

/ Sofia Hurtig Svensson

Hos blixtis!

2010-11-29 @ 00:17:59 | Vardagsliv

En lång dag men nu är de äntligen frid och fröjd!
Varit och handlat en massa saker med mamma, varit på middag hos morfar och sedan en sväg hem till pappa!
Men nu sitter jag hos blixten och ska försöka göra klart mitt hemprov! Buhu!

Önska mig lycka till! Puss

/ Sofia Hurtig Svensson


Min fina design!

2010-11-28 @ 13:05:59 | VardagslivMåste tacka denna underbara tjej att hon gjort min blogg såhär underbart snygg!
Besök hennes blogg, http://sofiafw.blogg.se/

/ Sofia Hurtig Svensson


Stinsens resultat.

2010-11-28 @ 11:58:48 | Vardagsliv
Var även i Stinsen i fredags med mina tjejer och skulle hitta lite nya fina kläder, men de gick åt skogen. Men köpte lite nytt smink i alla fall.MaxFactor Age Renew - FoundationL'oreal Lash Architect - MascaraNivea Stay Real - Foundation (Klarar mig inte utan den här, den täcker fläckar i ansiktet riktigt bra)


/ Sofia Hurtig Svensson
Nivea - Diamond Pure

2010-11-28 @ 11:43:01 | Vardagsliv
Igår kom mamma hem med en jättesöt ögonskugga till mig. Och även en ny ögonskuggs applicerare.
Visserligen är de mörka nyanser, men tror de kan bli snyggt till fest, om nu Maggan applicerar de på mig, haha!
Men jag får försöka lära mig och bli bättre!
/ Sofia Hurtig Svensson


Feeling, hot hot hot!

2010-11-28 @ 09:48:31 | Vardagsliv


Godmorgon! Första Advent idag och de här bjuder jag på!
Visserligen får jag en bild i mitt huvud av en varm dag på en strand med massa kokosnötter, haha!/ Sofia Hurtig Svensson


INLUPP 2 - GISSA AFFÄRSIDÉN?

2010-11-26 @ 10:57:29 |
1. _____________ målsättning är att leverar god mat med snabb och vänlig service i rena, trevliga lokaler till ett lågt pris.

2. _____________ affärsidé och vision är "att vara den bästa platsen för modern shopping för den evigt unga kunden. Företaget skall bli ett av östersjösregionens bästa deltajhandelsföretag med inriktning på snabbrörlighet"

3. _____________ ska erbjuda heminredning med god design med god funktion till ett lågt pris.

/ Sofia Hurtig Svensson

INLUPP 2 - ONOFF

2010-11-26 @ 10:42:04 |Onoff, eller Telecall som de hette från början grundades år 1971 av Hans Westin, det började med att han sålde stereoapparater från Japan.  Men Onoff började inte öppnas på heltid fören år 1973. Onoff är ett detaljhandelsföretag som hjälper dig med dina primära och sekundära behov. År 2006 fanns de cirka 1200 anställda på företaget och dem hade cirka 69 butiker i Sverige. Onoff är inte bara etablerade i Sverige utan också i Finland och Estland.


Onoffs affärsidé är att göra de enklare och roligare att använda ny teknik. Onoff erbjuder en bra helhetslösning för kundens behov, med ett bra pris. Företaget har som målsättning att skapa nöjda kunder och god lönsamhet. De som är unikt med Onoffs affärsidé är att man ska få kvalitetsvaror till ett bra pris.


Onoff kan tillfredställda både dina primära och sekundära behov. De som uppfyller folks primära behov är vitvaror, så som kylskåp, spisar, tvättmaskiner, mobiltelefoner (om man har mobiltelefon som ett primärt behov) m.m. De sekundära behoven är saker som tv-spel, tv-apparater, plattänger m.m. Man kan även dela upp behoven i fysologiska, psykologiska och sociala behov. Tvättmaskiner, kylskåp och tandborstar kan till exempel räknas som fysologiska behov. Sen har vi psykologiska behov som kan vara till exepelt märket på kylskåpet, att de måste ha ett visst märke för att tillfredställa kundens behov. Desamma gäller de med tandborstar och tvättmaskiner. Onoff kan även tillfredställa dina sociala behov så som att du får rätt märke på ditt kylskåp eller dina andra varor du köper så du kan känna rätt samhörighet med gruppen eller din omgivning.


På grund av att Onoff är en återförsäljare kan man inte riktigt säga att dem har någon specifik produktidé. Utan allt är mer ihop samlat i affärsidén. Onoff vill sälja prisvärda varor med bra kvalitet som tillfredställer både dina primära och sekundära behov. Dem vill även göra de enklare och roligare att använda sig av dagens nya teknik.

Kunnande och resurser inom företaget är ganska viktigt inom Onoff. Dem som jobbar där blir indelade i olika områden.  Jobbar man till exempel på vitvara avdelningen måste man kunna en del om vitvaror. Men den kunskapen ger Onoff dig genom kurser.  De finns andra resurser som dem har som hemkörning och installation av elektronik i hela Sverige, detta infördes år 2007. Jobbar man inom detta område måste man bland annat ha ett körkort och ett tekniskt kunnande inom elektronik.


Om man sammanställer Onoffs idéer så är de ett detaljhandelsföretag som vill tillfredställa kundens primära och sekundära behov till ett bra pris med bra kvalitet. Dem har kunnig personal på plats och kan erbjuda en massa olika resurser som förenklar ditt köp.


/ Sofia Hurtig SvenssonDagens outfit! Walla!

2010-11-25 @ 23:32:27 | Vardagsliv
Dagens facelook och dresscode!


/ Sofia Hurtig SvenssonEn TIMME för tidig..

2010-11-25 @ 10:22:50 | Vardagsliv

Imorse ville jag bara skjuta mig själv!
Jag går upp klockan åtta och får för mig att jag hade jättebråttom, så jag kastade på mig kläderna, la lite mascara och sprang till skolan. När jag kommer till skolan säger Hanna att vi ska jobba matte fast jag var helt hundra på att vi skulle ha historia.
Tror ni inte att jag är en timme för TIDIG i skolan! Dra åt helevete vad arg jag vart, inte konstigt att jag var ovanligt trött i morse..

Men nu har jag i alla fall Historia och har även hunnit plugga matte, yeh!
Jag är ju för bra för att vara sann, eller?

/ Sofia Hurtig Svensson


En bra människa är den som kan inse sina brister.

2010-11-24 @ 23:57:19 | Vardagsliv

Lite uppdatering ur sängen.
Mina ögonlock är som bly, och vill bara rasa ner.
Vart inge vidare bra pluggat idag, men gjorde i alla fall en restläxa. Bättre än ingeting. Jag blir så sjukt omotiverad av att plugga hemma, får aldrig arslet ur vagnen och gör något.
Just nu pratar jag med Jocke, men antar att han ska sova snart (Han är ALLTID trött).
Men ska bege mig på att kolla lite efter en kofta på internet, sen ska jag också sova.
Godnatt alla söta läsare! *Statistiken börjar äntligen bli bra igen* Och de är bara er jag kan tacka för de. Puss!/ Sofia Hurtig Svensson

Jag gillar inte snö..

2010-11-24 @ 21:06:50 | Vardagsliv
Jag gillar inte snö..
Idag när jag gick till skolan var de rena rama snöstormen, vilket fick mig på ett bittert humör. Men att jag hann i tid gjorde mig något gladare, tanke på att de är tredje dagen i rad (som jag sa i tidigare inlägg)
Jag var till och med på idrotten i skolan idag. Freddan var den som skulle hålla i idrottspasset idag, och han lyckades riktigt bra, eloge till Freddan!
Efter skolan kämpade jag mig hem i snöstormen *att de inte slutar blåsa och snöa, suck*. Hemma gjorde jag klart min redovisning om medeltiden, astråkigt. Men nu är de äntligen klart i alla fall. Sen ringde Molle och vi tog en cigg, så de var bara att ge sig ut i snöstormen igen, underbart, eller?
Sen var de bara hem och byta om och ge sig ut i ... ja SNÖSTORMEN, för att ta sig ner till Sats och gå på PowerStep. Men nu är jag hemma igen och tänker fan inte sätta min fot utanför lägenheten igen! Punk slut.

/ Sofia Hurtig Svensson


Kiss me

2010-11-24 @ 10:04:06 | Vardagsliv

Godmorgon!
Onsdag och jag är tid ennu en gång! Är de inte helt otroligt?

Bjuder er på en härlig morgon låt, puss!/ Sofia Hurtig Svensson


Min beställning

2010-11-23 @ 23:36:57 | Vardagsliv
Här kommer min beställning från Nelly, nu väntar jag glatt på paketet!
/ Sofia Hurtig Svensson


Träningslook!

2010-11-23 @ 20:43:24 | Vardagsliv
Träningslook!
Bilderna är tagna efter passet därav att jag ser ut som 7 svåra år, men vem brydde sig?


/ Sofia Hurtig Svensson
Starkare än någon annan nu!

2010-11-23 @ 20:28:09 | Vardagsliv

Hemma från Sats igen, och de gick sjukt bra den här gången. Början hänga med på all koordination nu, haha!
Ska hoppa in snabbt i duschen nu, för snart kommer säkert mamma hem och tjatar om att hon ska duscha, care!
Sen blir de till att invänta Hanna och käka kladdkaka med grädde! Typ fått någon fetish för de, haha!
Sen såg jag ett par assöta leggings på Nelly som jag ska beställa hem sen när mamma kommer hem, visar bild på dem senare.

Men ska bestiga duschen nu, kan man säga så?! Whatever! PusshejHanna i sitt smartaste skede!

/ Sofia Hurtig Svensson


Hula hula, nu blir de ut i snöstormen!

2010-11-23 @ 18:17:44 | Vardagsliv
Hula, hula på er!
Två dagar på den nya veckan har gått och jag har fucking kommit i tid båda dagarna och inte skolkat ett piss! Medalj till mig! Hade utvecklingssamtal idag vilket gick jättebra, hade bara en IG-varning som jag redan visste om, tack Lill!
Sen efter skolan tog mig jag och Hanna en barnpizza på campan, väl behövt efter dagens äckliga mat i skolan.

Men nu ska jag sätta på mig skorna och springa till bussen, ska ner till Sats och gå på ett CorePuls pass! Sen är de bara att börja vänta in blondinen till Märsta!
Puss!
/ Sofia Hurtig Svensson


Soffan gliiider in!

2010-11-22 @ 18:05:27 | Vardagsliv

Ja, då har man ennu en gång glidit in på blogg.se, treeevlans Soffan!
Idag var en sån där snabb, skön och underbar skoldag, förutom att min dator varit urladdad heeela dagen, men de sket man ju i?!

Nu ska jag laga mat och fixa en lite läxa, puss på er fuckers eller säger man suckers? Får fråga min blondin de sen.. På tanke på henne, hon skrev att hon skulle gifta sig med Kuk Boss?! Låter inte de lite skrämmande! Snoppar hela tiden i den där bruttans huvud! Men vafan, tjaarå!


/ Sofia Hurtig


EL GIGANTEN INLUPP 1

2010-11-17 @ 16:57:26 |EL GIGANTEN 
”DET ÄR DUMT ATT BETALA FÖR MYCKET"


Elgiganten tillfredställer både primära och sekundära behov. På grund av att dem är ett detaljhandelsföretag säljer dem inte bara tv-apparater, datorspel, vattenkokare, kaffebryggare och andra sekundära behov. Dem säljer även vitvaror så som kylskåp, tvättmaskiner, spisar m.m. vilket är primära behov, saker som vi måste ha för att klara vår vardagen.


Företagets affärsidé är uppnå en god lönsamhet genom att ha att den mest effektiva försäljningen inom hemelektronik, elektriska hushållsapparater och relaterade tjänster. 
Även som dem skriver på sin logga ”Det är dumt att betala för mycket” visar dem att man får bra kvalité till ett bra pris./ Sofia Hurtig Svensson


Behövs de någon rubrik?

2010-11-13 @ 15:43:45 | Vardagsliv

Krossade hjärtan tar tid att läka, men han är det viktigaste i mitt liv!


Övningskört, coolt!

2010-11-11 @ 21:57:57 | Vardagsliv

Har precis varit ute med pappa och övningskört, kan ju inte säga att jag var helt pro på de där, men de gick helt okej med att växla faktiskt.
Sen har jag gått igenom mina omdömmen och fick ingen IG-varning, inte ens i engelska! Så nu är jag skitstolt över mig själv.
Men nu ska jag se klart lyxfallan och plugga på min g-koll tills imorgon.

/ Sofia Hurtig Svensson


11 november

2010-11-11 @ 14:02:49 | Vardagsliv

Spanska, och snart sprängs mitt huvud i typ sådär tusen bitar?!
Som tur spelar jag James Blunt på högsta volym, något positivt i alla fall.
Ska avsluta den här lektionen och försöka uthärda den sista, sen bär de av till pappa./ Sofia Hurtig SvenssonLovely!

2010-11-10 @ 19:01:49 | Vardagsliv

 

Mot gymmet med mamy!
Lovely!
<3


Jag skulle aldrig trott på dina ord!

2010-11-09 @ 23:51:38 | Vardagsliv Jag skulle aldrig trott på dina ord!
Jag var bara en av alla andra, precis som jag sa till dig..
Men du fick mig att känna mig speciell..
Jag skulle ha vetat bättre..

/ Sofia Hurtig Svensson


I'm ready for war!

2010-11-09 @ 23:41:24 | Vardagsliv
Sometimes I wonder if love is worth fighting for,
but then I remember your face and I'm ready for war..