Höstiga oktober

2013-10-24 @ 12:38:48 | Vardagsliv
Klockan börjar närma sig ett, vilket betyder att jag snart ska bege mig mot jobbet. Inte speciellt taggad idag, kan bero på att det är min 6 dag som jag jobbar irad, så de är nog inte så underligt? Helgen börjar närma sig och fredagen bjuder på underhållning från Krogen lite till samt en middag som vi inte riktigt bestämt vart vi ska avnjuta den? De får helt enkelt Elleonor bestämma som skall firas denna helg. Lördagen lutar mot en shoppingrunda i Uppsala med mamma, då jag faktiskt behöver en ny vinterjacka och nya vinterskor. Man vill ju inte frysa i onödan i vinter. Annars är de nog inte så mycket mer bestämt. Sen kör vi igång med en ny vecka och 5 nya arabetsdagar, skoj. Hoppas alla får en fin dag i detta höstväder!
 
 
 
Sådär lagom höstmysig när det börjar bli kallt ute! 

Mot Sollentuna

2013-10-23 @ 10:22:08 | Vardagsliv
 

Mitt upp och ner vända liv.

2013-10-22 @ 05:40:31 | Vardagsliv
Dessa energikrävande mardrömmar förföljer mig. Jag är så trött, matt och stressad. Börjar denna dag med 5 timmar på jobbet och sedan hem och tvätta. Sådär lagom kul liv! På fredag är dagen med stort D, då kommer domen. Är så rädd att bli besviken på den. Men jag håller både mina tummar och tår. Annars rullar livet på i full fart, fetarr blir jag. Men de är väl så de ska vara antar jag? Nog om mitt deprimerande liv ska ta mig i kragen nu. Ha en superbra dag!

Tisdag

2013-10-15 @ 12:15:22 | Vardagsliv
Trött på dessa världelösa mardrömmar som rubbar min sömn. Konstant trött men med lite kaffe håller man de i schak. Idag blir det besök hos advokaten men först en fika med mamma i Solna. Sen efter de blir de besök hos Hanne och kanske enn lote shoppingrunda för att fylla på förrådet. Hoppas ni alla andra får en fin dag för ska försöka njuta av min.

Rullandes mot Sollentuna

2013-10-14 @ 12:16:01 | Vardagsliv
Lugn arbetsvecka för min del. Blir till att jobbba helg bara. Veckan som kommer kantas istället av två besök hos min stödperson, en dag hos advokaten, en dag på sjukhuset samt bjuder fredagen på rättegång. Så veckan är fullspäckad med andra ord. Men de ska bli skönt att få ett slut på de här!Min skönhet.