Besvärad tjej!

2011-10-27 @ 21:38:48 | Vardagsliv
Hula, hula!
Sitter vid köksbordet och försöker plugga, har väl kommit halvvägs ungefär men har tre stycken att beskylla att jag inte får någon ro. Så ska väl bege mig mot duschen iställlet sedan slå på någon bra rulle, peace!


Livet i våran egna lilla lya!

2011-10-26 @ 19:49:27 | Vardagsliv
Tvätta, diska, städa. De är vad det handlar om att ha egen lägenhet. Men jag trivs bra med det, gillar att ha eget ansvar och slippa tjatet om att alltid göra allt. Nu kan jag och Cissi bestämma själva hur man vill ha allt, vilket är underbart! Men på tal om att tvätta så ska jag till tvättstuga nu, peace!
 

Wallander och myskväll.

2011-10-24 @ 22:19:37 | Vardagsliv

Då har man avverkat 3 timmar på jobbet, egentligen ganska onödigt, men det behövs. Nu sitter jag hemma och kollar på en gammal Wallander film med Cissi och väntar på att pojken min ska dyka upp snart. Kvällen kommer fortsätta ganska lugnt fram till tolv för då rullar lönen in och det är dags att fira och betala hyran. Peace!


 

Gårdagens outfit. Inte helt fel efter en vecka med dåligt uppdaterande.


You can't break a broken heart

2011-10-23 @ 14:19:13 | Vardagsliv


Mensvärk?

2011-10-23 @ 14:08:53 | Vardagsliv

Osäkerheten går inte att förklara, men vi drar ett sträck över det idag. Mina cigg är slut och jag har mensvärk för hela svenska befolkningen, döda mig! Senare blir det middag ute hos pappa, samt till att få mamma att åka och köpa cigg åt mig. På tal om ingenting vart det Kung Carl för mig igår, standard som man brukar kalla de. Men ska försöka få på mig kläder nu om jag ska kunna åka med och äta middag. Peace!


Fredag, en underbar fredag.

2011-10-14 @ 14:59:30 | Vardagsliv

Fredag, en underbar fredag.
Suttit och funderat om jag ska inaktivera min facebook, men får inget bra svar. Runt klockan fem bär det av till Uppsala för att köpa en ny mobil, om det nu vill funger idag? Kvällen kommer bjuda på utgång, även fast jag inte är helt taggad. Hade föredragit en kväll med Jocke isället, men ska ut och rasta brudarna. Men nus ak jag förska få den här otroligt intressanta lektionen att sluta. Och efter det kan jag skryta om att jag varit i skolan 5 dagar i rad med 100%. Peace!

 


McDonald's Sälen.

2011-10-13 @ 11:22:40 | Vardagsliv
Woop, woop. Sitter i skolan, har marknadsföring. Måste erkänna att jag tycker det ämnet är helt okej faktsikt, ganska intressant. Inte för att jag jobbar speciellt mycket, men jag får ju närvaro i alla fall, och det är ju huvudsaken. Igår hade jag min anställningsintervju inför McDonald's i Sälen. Visserligen ställde han inte så många frågor om mig utan mer min kunskap inom jobbet. Men han skulle höra av sig senare igen om mina tider jag skulle få jobba och dessutom prata med min Chef, så nu hoppas jag på det bästa i alla fall. Men ska försöka mig på uppgiften nu, kiss!


Kommer bränna ner både Tele2 och Elgiganten

2011-10-12 @ 23:26:11 | Vardagsliv

En liten uppdatering såhär på kvällskvisten. Lyckades inte få mobilen idag heller (tredje gången jag är på Elgiganten under loppet av en vecka). Denna gång låg Tele2 nere som kanske många har märkt ikväll. Så på fredag åker jag dit igen och ska fixa min undanlagda telefon för fjärde gången. Tror inte det är meningen att jag ska få en ny telefon, gud är emot mig! Men nu ska jag lägga mig i sängen för att sova för imorgon är det skola. Och som jag tjatat om detta tidigare i veckan så blir det min fjärde dag med 100% närvaro. Toppen! Hörs mer imorgon! Peace!En gammal bild på mig, sitter nämligen vid min fornsten till dator. Kiss!


En jobbig dag som blondin..

2011-10-12 @ 11:10:35 | Vardagsliv

Jasmine gnäller om mat, Hanna torterar Carros ansikte, Carro känner sig omskakad med djupa problem och jag känner mig helt nollsätlld. Dream team, så det står härliga till. Men ska förska lösa Jasmines problem nu så jag slipper höra hennes gnäll. Carro sjunger nu dessutom, KAOS!


100 % närvaro, de är vad allt handlar om.

2011-10-11 @ 09:34:45 | Vardagsliv

Direkt ifrån skolan, andra dagen då jag ska lyckas ha 100% närvaro. Måste säga att det har börjat ganska bra, har lyckats varit på 1/3 lektioner. Bra jobbat Sofia! Nu ska jag ta mig ann den andra lektionen, även den näst sista, peace!


Äntligen lite internet.

2011-10-10 @ 13:28:18 | Vardagsliv

100 % närvaro i två veckor, önska mig lycka till. Första dagen har gått bra i alla fall, och är snart avslutad. Sista lektionen är fotografisk bild, vilket är ett ganska soft ämne. Efter skolan ska jag gå upp till mamma och hämta mitt internet som jag måste ha till lägenheten, för börjar bli galen på att vara utan nu. Kommer visa bilder på lägenheten ikväll och visat hur det gått, men måste först hämta internet och kamera. Peace!


Allt går som på räls.

2011-10-03 @ 17:00:52 | Vardagsliv
Nycklarna är hämtade och imorgon skall det flyttas in. Idag kommer packetet med dammsugare, microvågsugn, vattenkokare, kaffekokare och brödrost. Allt går som på räls just nu, like it! Men ska fortsätta fylla mina flyttlådor och sedan ta en dusch, hör av mig senare ikväll, peace!
Lycklig tjej!