Nattens diss!

2010-12-26 @ 02:45:37 | VardagslivDissen går till mina grannar som spelar hög musik och typ skriker halva natten. Själv ringer dom till störningsjouren och klagar på mig varje gång jag har lite "bjudningar" hemma. Men nu står jag inte ut längre, nu har dem stört mig tillräckligt, jag ger igen.. Störningsjouren here I come!
Ska ju trots allt upp om 4-5 timmar. Tack för sömnen! IDIOTER! Ska fan anklaga dem för sabotage också när jag ändå håller på. Godnatt för mig!


Juldagen!

2010-12-25 @ 12:02:19 | Vardagsliv

Då var de juldagen idag då.
Jag har ganska bra koll på alla dessa juldagar och dess namn.
Idag kommer bli en stressig dag med lite bloggande, för imorgon bär de av till Hassela!
Alltså åker vi på annandag jul eller så kallade den helige Stefanos dag. Jag har koll!

Ha en fin dag!


Som vanligt glömde jag bort kameran, så de vart dåligt med kort.. Men ni ska få se dem jag väl tog!

2010-12-24 @ 23:36:34 | VardagslivJulafton 2010!

2010-12-24 @ 23:17:30 | Vardagsliv

Nu kan man praktist taget säga att julen 2010 är över, pjuh!
Haha nej så kanske man inte ska uttrycka sig, men tycker julen är en otroligt stressig tid, och själv så avskyr jag stress och mår riktigt dåligt när jag blir för stressad.
Julen firades i alla fall hemma hos farmor med pappa, bror och lasse och så får vi inte glömma Lillan.
Nu när man börjar bli äldre får man inte lika mycket paket längre, men paketen börjar bli värda mer pengar.
De jag fick var..

En locktång från OBH nordica.
En parfyme, den rosa DKNY.
En katt klocka som vickar på svansen, tuff!
Ett par vantar som farmor stickat.
En tavla som farmor broderat.
En kofta.
Ett present kort på Gina - 400kr.
Ett present kort på Kicks - 300kr.
En mascara från Mary Kay.
Sminkborttagning för ögonen från Mary Kay.
Sist men inte minst 3000 svenska riksdaler!.


gästblogg

2010-12-24 @ 14:19:49 | Vardagsliv
micke här vill bara önska alla en god ´jävla jul

Enklare kan de inte bli..

2010-12-24 @ 13:57:11 | Vardagsliv
Outfit och facelook!

2010-12-24 @ 11:46:56 | Outfit & facelook


Fem saker man inte ska ha dåligt samvete över på julafton!

2010-12-24 @ 09:59:06 | Vardagsliv
Fem saker man inte ska ha dåligt samvete över på julafton:

1) Frossandet.
Julafton är enda dagen på hela året då det är fullkomligt legitimt att ha något ätbart i käften konstant, från tidig morgon till sen kväll.

2) Skilsmässoeffekten.
Som skilsmässobarn är det lätt att få dåligt samvete över att man inte kan fira jul med båda föräldrarna. Men det var ju inte DITT beslut att bryta upp familjen, eller hur? Väljer man som föräldrar att separera - ja då får man räkna med att vissa jular firas utan barn.

3) De uteblivna svindyra klapparna.
Alla har faktiskt inte råd att köpa presenter för tusentals kronor. När det gäller materiella ting så är det faktiskt tanken som räknas

4) Att du inte orkar åka runt till alla hundrafemtioelva släktingar.
Vad är det egentligen för fix idé att vi prompt måste träffa exakt alla på just julafton? Det finns ju 364 andra dagar om året då man kan ses.

5) Stökhemmet.
På julen ska allting vara skinande rent med bonade golv och nyputsade fönster. Ursäkta? Tillåt mig googla "bonat golv", vad betyder det ens? Näe vet ni vad, då har jag roligare saker för mig. Det är dessutom helt omöjligt att hålla hemmet skinande när man har en Pappa som ser det som sin livsuppgift att stöka ner allt det som jag just har städat upp.

Japp. Med denna lista skriven så sopar vi nu undan det dåliga samvetet och så har vi alla en riktigt fin julafton idag.


Inge vidare glädje av denna dag..

2010-12-24 @ 09:55:10 | Vardagsliv
Godmorgon!
Den 24 december är äntligen kommen, lycka för dem som gillar julafton..
Egentligen hade jag nog också kunnat gjort de, men i år ser jag faktiskt ingen vidare glädje av det, vill nästan bara ha de överstökat. Men ska göra något positivt av dagen i alla fall.
Ska börja fixa mig nu, sen bär de av till mormor på sjukan. Puss!

Jag vill önska er alla en riktigt god jul, igen!

Självklart vill jag önska alla mina läsare en riktigt God Jul!

2010-12-24 @ 01:32:16 | VardagslivJulmys!

2010-12-23 @ 23:48:52 | Vardagsliv


Inge bingo än.. Attans dum bingolott!

2010-12-23 @ 20:12:55 | Vardagsliv


"En bild på min bingolott, bara för min blondin!"

Uppesittar kväll med bingolotto!

2010-12-23 @ 19:38:57 | Vardagsliv
Sitter hemma hos pappa just nu och ska precis spela bingolotto. De är typ en tradition vi har att man spelar bingolotto dagen innan julafton, uppesittar kväll liksom.
Outfiten är knappt värd att visas.. Cissi blir nog glad, både när de gäller motivet och tyget!
Men när jag ändå är så på G kan ni få en facelook också, håret är stripet och ansiktet är osminkat! En riktigt mysar outfit!Bruuuum bruuuum!

2010-12-20 @ 21:48:04 | Vardagsliv
Dagen har varit sjukt stressig.
Somnade med migrän igår så kunde i princip glömma att gå till skolan idag. Men jag tog mig ner till mitt omprov i matte i alla fall, vilket jag kände var jätteviktigt. Sen efter de begav jag mig till Conny's för att övningsköra. Börjar gå bättre nu i alla fall, kan i alla fall parkera,växla, backa m.m. Känns jättebra, man lär sig så sjukt mycket fortare av att gå där nere och åka med en som vet vad man ska tänka på. Så de börjar nästan bli kul att få köra nu, längtar smått efter ett körkort.. Men de är ju trots allt mindre än 4 månader kvar.
Men snart kommer jocke hit, vägrar att sova ensam hemma. Men han är alltid gullig och kommer!
Men ska faktiskt plugga spanska nu, sista provet och riktiga skoldagen efter mitt efterlängtade lov! Puss!


Kan inte bli så mycket enklare..

Facelook och outfit

2010-12-20 @ 21:37:25 | VardagslivInlupp 7 – kommunikation och relationsmarknadsföring

2010-12-20 @ 11:19:58 |Inlupp 7 – kommunikation och relationsmarknadsföring


Nu börjar julen närma sig och även julafton. Högst upp på min önskelista ligger en systemkamera, kanske något jag får drömma om, men högst upp på önskelistan ligger den i alla fall.


En systemkamera kan man köpa på den flesta detaljhandelsföretag, så som Onoff, Elgiganten, Media Mark m.fl. Alla dessa företag använder sig utav samma metod som består av reklam. Då handlar det mycket om direktreklam i brevlådan, men dem väljer också att annonsera via reklam på tv. Vilket gör att jag som köpare skall lockas till att köpa min systemkamera just hos dem.


För att företagen skall kunna kommunicera sitt budskap ska dem göra de igenom den klassiska metoden som heter Aidas-formel. De handlar om att beröra konsumenten. Man jobbar med att förändra kundernas attityd eller beteende eller ett visst konsumtionsmönster. Om man tar El-Giganten som ett exempel försöker dem nå ut med roliga reklamer som gör att man skall komma ihåg just deras butik. Vilket sätter sig på våran hjärna och som gör att vi speciellt skulle besöka deras butik. Ibland kan de vara småsaker, som att göra stor lappar där de står "Vi pressar priserna" med färgstarka siffror och bokstäver som gör att vi just faller för deras annons. Så de företaget är ute efter är att vi som kund först skall se annonsen och uppmärksamma den, därefter skapa ett intresse, sedan en längtan eller en lust efter just den varan, sen vill man att han/hon agerar och köper varan.


Pull och push
är två andra klassiska metoder som jag också tror skulle fungera att använda sig utav. Men där handlar de inte lika mycket om budskap. I Pull jobbar man med att konsumtionen riktas direkt till konsumenten. De gör man för att väcka ett behov hos köparna så att företaget sedan kan ta in varan i butiken och därefter sälja varan.


Den andra metoden heter Push, de är då leverantörens säljkår arbetar med allehanda säljfrämjande som väcker återförsäljarens behov så att affären tar in nya varor i sitt sortiment. Och därefter är de butiken som väcker behovet hos konsumenterna.
Om jag får säga min personliga åsikt tror jag inte riktigt att den här modellen skulle funka på just min systemkamera. Jag tror mest på den första formeln.

Jag som kund gillar att bli uppmärksammad med bra reklam. När jag skriver bra reklam definierar jag att allt ska stå tydligt, både när de gäller priser och kvalitet. Vilket jag tycker att nästan alla butiker är urusla på, speciellt el butiker. Man märker att de alltid finns något extra fuffens så dem kan tjäna extra pengar. Därför tycker jag att man kan skriva ut priserna ordentligt på en gång. En annan sak som lockar mig som köpare är när jag åker till butiken där jag ska köpa min kamera och dem hjälper till ordentligt. Visar olika kameror, låter min känna och testa så jag kan se skillnader m.m. Annars tycker jag nog att direktreklam och tv reklam fungerar ganska bra på mig.


Ja nästan alla elbolag använder sig utav relationsmarknadsföring. Det innebär att företagen försöker skapa långvariga kunder som på lång sikt ska ge lönsamhet för företaget.
Om jag nu skulle köpa min systemkamera på Onoff så kommer dem garanterat skicka hem massa bonusar till mig som gör att jag förhoppningsvis kommer gå tillbaka till just deras butik för att handla nästa gång igen. Eller t ex så ger dem en bonus om du använder dig av kredit där, så efter ett tag då du använt krediten en del får du en viss sorts bonus på ditt kreditkort, men du får bara använda dig utav 10 % av bonusen vid varje köp vilket är en lite lurig grej som dem inte riktigt informerar om ordenligt. Men just det här systemet använder sig dem utav för att försöka få lojala kunder som kommer tillbaka just till deras el kedja igen.


Duktig och städat rummet

2010-12-20 @ 00:24:48 | Vardagsliv

Söndag, lika dåligt bloggande som alla andra dagar under helgen.
Idag har jag städat nästan hela lägenheten, hjälp mamma med att städa hennes rum och sorterat om hennes kläder.
Annars har vi varit hos min bror och även hemma hos morfar och hälsat på, inte helt fel på en söndag.
Känner även att jag börjar bli sjuk, inte sådär jättekul nu innan jul.. Men de är bara försöka hålla de i skickt och sova mycket.
Har städat mitt rum idag också, måste ju bara visa resultatet på de, haha!

Helgen tog kål på mig..

2010-12-20 @ 00:05:08 | Vardagsliv
Jag har bloggat jättedåligt under hela helgen, mest beroende på att jag verkligen har haft hur mycket som helst att göra.
I fredags åkte jag till Skepptuna för att gratta farmor som fyllde 71 år, så hade med mig en present och åkte dit med, efter de åkte jag till pappa och var där resten av kvällen.
Lördag gick jag upp klockan halv sju för att åka på en kurs klockan nio på Mcdonald´s inte heller så lockande, men de var jag tvungen till. Fick massa papper och fick gå igenom hur allt funkar samt hygien och matsäkerhet. Efter de köpte jag och pappa gran samt några julklappar.
Sen kom mamma och jag var tvungen att följa med henne och hjälpa henne med julklapp till morfar och mormor sen efter de skjutsade mamma mig till farmor för jag skulle på födelsedagsmiddag där, trevligt.
Efter middagen som slutade runt sju åkte jag hem till pappa för att duscha och fixa mig lite sen kom mamma och hämtade mig så åkte jag hem och så kom Jocke till mig. Så man kan säga att både fredagen och lördagen varit helt fullspäckade..

Trött tjej bjuder på facelook!

2010-12-18 @ 19:52:21 | Vardagsliv

Min söta Vovve!

2010-12-17 @ 17:55:51 | Vardagsliv


Grattis lilla farmor!

2010-12-17 @ 17:48:03 | Vardagsliv
Kom precis hem ifrån farmor, varit där och grattat henne lite snabbt. Ska dit på middag imorgon efter att jag varit på min utbildningskurs på McDonald's. Men nu sitter jag och kollar simning faktiskt, Alshammar är riktigt duktig, vann guld och allt.
Men nu ska jag kolla vidare på simningen. Puss!


Jag önskade att jag låg kvar i sängen..

2010-12-17 @ 09:36:43 | Vardagsliv

Hej på er!
Just nu sitter jag på ÄH och önskar att jag fortfarande låg och sov..
Men de är bara att bita ihop för har bara matte och företagsekonomi kvar, den sist inluppen skall göras!
Men till sak, idag är de faktiskt ingen vanlig dag, idag är de farmors födelsedag, hurra hurra hurra!
Så efter skolan ska jag och gratta henne, inte helt fel va? Hoppas hon har sina goda kakor. Puss!

"Förskete ladda upp en bild på mig och farmor, men bloggen är skadad.. Blir så irriterad, men ni får en bild sen.."


Inlupp 6 - Marknasmixen

2010-12-17 @ 09:21:20 |

Inlupp 6 – Marknadsmixen


Marknadsmixen handlar om dem fem P: na, produkt, plats, pris, påverkan och personal.


Onoffs produkter:
Företaget taget tänker väll inte speciellt mycket på hur varorna paketeras och hur kartongerna ser ut. Utan lägger nog mer tid på hur designen skall se ut på själva varan. T.ex. en exklusivare tv har oftast en finare design med vissa finesser som inte den billigare tv:n har. Men egentligen har dem i princip samma funktioner. Sen istället för att lägga pengar på att kartongerna skall vara fina så gör dem istället så att varorna blir billigare.


Onoffs plats:
Onoff har butiker runt om i hela Sverige och dessutom runt om i norden. Man kan inte säga att man har något speciell Onoff på något speciellt ställe. Utan man vet i alla fall att de finns en Onoff i alla storstäder.


Onoffs priser:
Priserna är varierande beroende på om produkten är ny eller gammal, eller vad de är för märke på produkten. Priserna sjunker på vissa produkter på grund av att efter några år ersätts produkten oftast med nya, bättre uppdateringar. Priserna kan betalas på olika vis så som kredit, kontant, avbetalning och faktura.


Onoffs påverkan:
Har en del olika påverkan till exempel som tevereklamer, direktreklam och även ibland kan man se skyltar vid exempelvis t-banan eller olika busshållsplatser. Oftast har dem reklam på nedsatta varor som skall locka dit fler kunder.


Onoffs personal:
Onoff är en fysisk butik och behöver alltså då personal. Personalen har ganska stor påverkan på vad du väljer. Personalen på Onoff kan hjälpa dig med dina val så du får de du verkligen söker, till exempel tv apparater, datorer, mobiler m.m.


Direkt hemifrån Snuffe

2010-12-16 @ 22:40:11 | Vardagsliv
Direkt hemifrån Snuffe, kom typ nyligen hit. Han har redan slagit mig och sagt onda ord till mig, men jag är glad i alla fall.
Imorgon börjar jag kvar över åtta, yeh! Egentligen inga dryga lektioner men vill bara ha jullov just nu, som Snuffe..
Men nu ska jag faktiskt se tv och sova, hörs imorgon. Puss!En riktigt vinterbild!


Bert, inte vilken film som helst!

2010-12-16 @ 19:57:42 | Vardagsliv
Här ligger jag och degar i soffan och kollar på Bert. Varje gång jag ser såna här barnprogram eller vad man kallar de tänker jag på min blondin, haha! Hon är typiskt ett barnprogramsfan.
Men nu ska jag vänta på att Jocke ska höra av sig till mig så får vi se om jag åker till honom ikväll. Puss!Liten njutning från Bert filmen, lyssna och njut på Fredrik Ljung!

Powernap!

2010-12-16 @ 19:16:41 | Vardagsliv
Nu har Blondin och jag paowernapat, asskönt!
Och nu äntligen är vi på banan igen. Jag ska fundera på att hoppa in i duschen om ett tag, sen kanske plugga lite religion. Sen får jag se om jag ska vara med Jocke ikväll, det är frågan?


Efter skolan mys..

2010-12-16 @ 16:02:47 | Vardagsliv

Torron, mumsiga grejer.

2010-12-16 @ 15:05:30 | Vardagsliv
Pedagogiskt ledarskap är så otroligt spännande, eller är de det?
Ja de är i alla fall min sista lektionen på de här dagen och jag jobbar just nu med min sista uppgift som jag hoppas ska vara klar snart..
Just nu är jag sjukt sugen på Torron och sjuk sugen att gå hem.
Hör av mig efter skolan, puss!


Vi försov oss..

2010-12-16 @ 10:27:21 | Vardagsliv

Godmorgon, kan någon svara på frågan hur jag och blondin kunde försova oss?
Vi ställde första klockan på halv sju, sen resten av klockorna sju. Men vilket resulterade i att vi inte kom upp?
Men nu är vi i alla fall upp, klar sminkade och glada. Förutom att jag är skithungrig, men de ska vi lösa nu sen bär de av mot skolan, ha en fin dag! Puss!En gammal bild på mig och blondin!


I - landsproblem!

2010-12-15 @ 23:53:34 | Vardagsliv
Jag bör duscha håret, vilket jag ska göra också.
De är sjukt jobbigt att vara tjej, jag försöker duscha mitt hår varannan dag, men de blir så sjukt äckligt efter en dag så måste typ duscha de varje dag, vilket stör mig sjukt mycket.
Så nu som sagt ska jag duscha håret för jag har precis läst klart Candide, inte illa faktiskt.
Men ni får ha en skön natt, så hörs vi imorgon. Puss!Candide och Erik Linder

2010-12-15 @ 22:05:09 | Vardagsliv
Äntligen har blondin kommit, och just nu ar vi högläsning ur Candide och lite fin musik från Erik Linder.
Men jag ska inte störa eran underbara kväll med mina tomma ord, puss!Vi började i Märsta och slutade i Stinsen.

2010-12-15 @ 20:21:58 | Vardagsliv
Då var man hemma från shoppingrundan som skulle bli i väsby men som slutade i Stinsen.

Fick väll egentligen inte med mig så fasligt mycket saker hem, men de vart en julklapp, en present och ett par jeans till mig själv, inte helt fel. Men jag avskyr folk som fyller år precis i julklappsyran, räcker de inte att man ska köpa typ hundra miljarder julklappar? Suck!
Men nu ska de kokas te och läsas Candide, puss!
Väsby Centrum

2010-12-15 @ 14:04:00 | Vardagsliv
Nu bär de av till Väsby Centrum med Cillan för att kolla lite klappisar och varför inte något till mig själv?
Hör av mig när jag kommer hem igen, kameran åker självklart med mig! Puss


Ibland är Snuffe för söt!

2010-12-15 @ 13:25:53 | Vardagsliv
En kort dag i skolan! Vilket resulterar i att jag redan är hemma igen, superskönt.
När jag kom hem möttes jag av en bäddad säng med Pegasus sovade i, visst är Snuffe för söt ibland?
Men nu hoppas ja på att få lite julklappspengar så jag kan köpa några klappar idag. Puss!
Inlupp 5 - Den tuffa konkurrensen

2010-12-15 @ 10:31:42 |Inlupp 5 – Den tuffa konkurrensen


Onoff använder sig utav kostnadsöverlägsenhet. Då företaget satsar på låga kostnader som gör att dem kan konkurrera med andra företag. Men de är inte alltid att deras priser är lägst utan ibland handlar de även mycket om vad för kvalitet dem kan erbjuda kunden. Tanke på att dem är ett detaljhandelsföretag som säljer bland annat vitvaror är kvalitet en väldigt viktigt del för företaget. Så de dem försöker konkurrera med är bra kvalitet till låga priser. Lite samma som deras affärsidé, tycker det mesta speglar sig på företagets affärsidé. Däremot märker man att dem satsar på denna strategi på grund att de inte lägger lika mycket tid och pengar på reklam som bland annat El Giganten och Media Market gör. Förr tyckte jag att de var mer reklam än var de är idag, de kan ju även vara att reklamerna inte gått med den vist som dem hoppats på, för att reklamerna inte har lockat kunderna ordentligt.


15/12 - 2010 sprucken läpp och tidig morgon..

2010-12-15 @ 09:11:21 | Vardagsliv
Morgon, morgon!
Skolan börjar om typ exakt 25 minuter, så måste börja att tänka på att röra mig nedåt.
Snuffe ligger fortfarande och snarkar i sängen (lyxungen har redan fått lov) och själv får jag slita!
Dagen börjar med företagsekonomi, så de trillar säkert in en eller två inluppar under dagen. Puss!

Facelook (lägg märke till att min underläpp håller på att spricka, buhu!)


Läggdags!

2010-12-14 @ 23:23:57 | Vardagsliv
Godnatt, nu är de även dags för mig att sova.
Imorgon har jag även en lunch på tre timmar att se fram emot, eller?
Ska i alla fall plugga en del på lunchen då så jag slipper plugga hemma en dag, yeeh!
Men nu ska jag ta hand om Snuffe (hårda tag) sen ska jag sova, godnatt!


Misshandel på Kronko, efterlyser nu en man vid namn SNUFFE!

2010-12-14 @ 23:01:51 | Vardagsliv
Snuffe har precis anlänt och är hur aggressiv som helst. De första han gjorde var att hota Kronko (min elefant) att få sova på balkongen så hans trumpet (snabel) fryser igen.. Sen tog han honom i svansen och slängde honom in i väggen efter de gav han honom ett två slag på sina öron.. Detta är inte acceptablet!
Både jag och Pegasus känner att vi måste göra nånting åt de här problemet..
Ni får gärna komma med förslag! Om ni ser honom kontakta mig eller lös problemet med VÅLD!

Bild på misshandlaren:


Fan vad stilig jag är idag! Att jag ens vågar bjuda på en bild..

2010-12-14 @ 21:59:40 | Vardagsliv


Mot duschen!

2010-12-14 @ 21:26:43 | Vardagsliv
Snart kommer jocke till mig, tror jag?
Så ska hoppa in i duschen lite snabbt.
På återseende mina kära!


Köket var ju inte lite nådigt..

2010-12-14 @ 21:10:17 | Vardagsliv

Före
EfterPedagogiska uppsatsen flyter på!

2010-12-14 @ 20:38:15 | Vardagsliv
Har precis skrivit en hel del på min uppsats i pedagogiskt ledarskap och har bara lite små saker som jag måste lägga till annars är den snart klar för finslipning. Inte helt fel!
Men nu har jag lovat mamma att ta disken, suck!
Hörs snart! Puss

En blogg kan ge så mycket, både inspiration och fakta!

2010-12-14 @ 18:56:24 | Vardagsliv
Jag är en bloggoman, jag kan verkligen sitta och läsa allt o allas bloggar.
Jag ser alltid något intressant i de folk skriver, nästan alla försöker förmedla nånting gott (självklart finns de undantag). Men till och med Kissie försöker förmedla bra saker i vissa lägen. Så att läsa alla dessa bloggar jag gör kommer jag nog aldrig kunna sluta med, för jag känner att jag lär mig något nytt varje dag jag läser en blogg.
Skulle vilja hävisa er till en bra sak som en storbloggare (Egoina) skrivit , som är värt att tänka på. Vad tycker ni om de hon skriver?Gårdagens facelook får nu dessutom!

Sova är passion..

2010-12-14 @ 18:42:20 | Vardagsliv
Har nu sovit ett bra taf, men är fortfarande sjukt trött. Men jag vet tt jag måste plugga så var tvungen att gå upp. Just nu sitter jag framför tv:en och kolla lite skidor och äter lite godis. Men ska ta tag i två läxor nu, puss!

Stressad och inte helt 100% fit.

2010-12-14 @ 14:05:19 | Vardagsliv
Hej!
Precis hemkommen från skolan, som sagt mår jag inte speciellt bra, känner mig dessutom superstressad nu innan jul. Vi har så himla mycket i skolan som vi måste hinna klart med. Men innan jag sätter igång ska jag bada och slå in två julklappar som precis dumpades in genom dörren nyss.
Undra vilka som ska få dem presenterna?


Helvetisk morgon!

2010-12-14 @ 09:55:03 | Vardagsliv
Godmorgon. Nu tänker jag beklaga mig själv!
Jag är sjukt trött, ont i huvudet, mår illa, vill sova, irriterad, ont i magen och hungrig.
Livet blir bara så ruttet när jag mår såhär. Kommer en uppdatering när jag känner mig gladare. Puss!


Jocke påstår att jag är som Ica Ulf..

2010-12-14 @ 00:31:05 | VardagslivKnappst va, låt han tala för sig själv helt enkelt!


Godnatt gott folk!

2010-12-13 @ 23:28:26 | Vardagsliv

Nu beger jag mig mot sängen för att komma upp till skolan imorgon!
Elefanten följer definitivt med mig ner i sängen (han ligger redan och snarkar i min säng)
Men ni får ha en skön natt, puss!


Engelska är inte min grej.

2010-12-13 @ 22:46:49 | Vardagsliv
Godkväll!
Sitter i köket hemkommer från IKEA fär cirka 2 timmar sen. Just nu pluggar jag engelska inför provet på torsdag eller fredag.
Hoppas verkligen hon godkänner mig den här gången, ska verkligen försöka plugga så jag lär mig nånting.
Men de är verkligen jättesvårt att koncentra mig när jag har en dator bredvid, suck!
Jag ger mig på ett seriöst försök nu, hörs senare. Puss!


Pegasus nya transportbur!

2010-12-13 @ 22:05:52 | Vardagsliv


Hemma från ikea med en...

2010-12-13 @ 21:17:13 | Vardagsliv


Hemma från trafikskolan

2010-12-13 @ 17:56:36 | Vardagsliv

Har helt glömt bort att berätta för er att jag var på trafikskolan idag (Conny's). Men om ni läser Cillans blogg så har ni säkert koll på att jag varit där. Som sagt kan jag ju medela att min första körning gick bra, körde runt aspen ett 10 tal gånger, trevligt!
Men nu ska jag iväg igen och hälsa på min lilla mormor. Men nu ska få några njutningsfulla bilder från när jag var hos Cillan. (Efter jag var hos optikerna gick jag till Cillan) Beställde även en ny tid hos Optikern nästa torsdag då jag ska börja kolla på linser. Men nu ska jag fara, puss!
Nu ska jag ta bussen ner till Centrum och laga glasögonen.

2010-12-13 @ 13:40:07 | VardagslivFacelook a la Sofia!


Gaddrengöring!

2010-12-13 @ 13:37:57 | Vardagsliv


Optikern klockan två, suck!

2010-12-13 @ 12:10:00 | Vardagsliv

Kom just på att jag beställt tid nere hos optikern för att laga mina glasögon, fyfan vad jobbig.
Men de vore inte helt fel att ha ett par hela glasögon heller...


Säg inte att magsjukan är här och spökar?!

2010-12-13 @ 11:49:59 | Vardagsliv
Godmorgon, vaknade för ett X antal timmar sen med jordens huvudvärk. Sen ringer pappa och säger att han är magsjuk och jag som träffade han igår. Min magkänsla säger att de inte bådar tur för mig..
Men ska ta mig upp och duscha snart för har kramp i magen, vilken inte känns helt normalt, magsjuk?!
Men hör av mig snart igen!

Godnatt!

2010-12-13 @ 00:34:52 | Vardagsliv
Nu är de dags för mig att släcka lampan och sätta på en film, är sjukt irriterad.
Men ni får sova gott och förhoppningsvis få en bra start på dagen imorgon, puss!Bilder från helgen.

2010-12-12 @ 23:38:38 | Vardagsliv
Slutade lika dant som senast?

2010-12-12 @ 23:09:42 | Vardagsliv
Beck är nu slut, och konstig nog slutade filmen lika dant som senast jag kollade på den? Skumt de där..
Imorgon är de skola, men ärligt talat känner jag mig inte helt kry, men ska göra mitt bästa för att ta mig ur sängen. Har faktiskt en kort dag så ska verkligen försöka.
Men ska börja borsta gaddarna nu och tvätta ansiktet. Puss!


Nu är de tydligen positivt att sälja sex?

2010-12-12 @ 22:21:40 | Vardagsliv

Kortfix för hela slanten och lite Beck.

2010-12-12 @ 21:19:01 | Vardagsliv


Ny kategori, helgens snygging!

2010-12-12 @ 20:07:30 |Lussebullar och trisslotter!

2010-12-12 @ 20:02:36 | Vardagsliv
Sitter och fikar med mamma just nu och försöker ladda upp helgens bilder på facebook. Vilket kommer göra Max och Philip glada. Ska även ge mig på förra helgens bilder också.
Men nu ska de skrapas lotter och ätas lussebullar.
Puss!


Långben och hans galna gäng!

2010-12-12 @ 16:34:47 | Vardagsliv
Här i Cillans soffa är det långben som gäller, vilket får mig att tänka på julafton.
Snart kommer mamma och ska hämta mig, vi ska sedan köpa hem lite myssaker.
För ikväll ska jag plugga engelska för hela slanten. Puss!Dagens fyllekäk bestod av en hamburgare nere på Sibylla, inte helt fel. Men då var man pank igen, kul liv..

Godmorgon!

2010-12-12 @ 12:26:41 | Vardagsliv
Godmorgon!
Nyvaken direkt i från Cillans "köksbord"
Hanna ligger i köksoffan och funderar på livet, Cissi letar mat och vafan gör jag?!
Bilderna som togs under kvällen kommer upp senare idag, plus en video!
Spännande!

Mitt rum är kaos!

2010-12-11 @ 17:35:45 | Vardagsliv


Skidor på tv.

2010-12-11 @ 15:24:46 | Vardagsliv

Sitter och njuter framför tv:en och kollar på skidor, inte helt fel. Men ska snart fixa mig och ta tag i min engelska.
Hör av mig sen igen!


Dagens låt!

2010-12-11 @ 13:32:08 | Vardagsliv

Jay Smith blev årets idol, vilket var helt rättvist!
Bara att gratulera!
Jag bjuder på en dagens låt som är inspirerad av Idol.

Calle Kristiansson, ingen idol kommer bli lika bra som han!


Julskum!

2010-12-11 @ 11:47:27 | Vardagsliv
Godmorgon!
Här sitter jag och smaskar på julskum! Funderar att micra en, fatta vad gott?
Nej men hör av mig snart, måste fixa mig nu!


Film med snuffe!

2010-12-10 @ 23:55:50 | Vardagsliv
Jocke är inte alls glad på mig för att jag ville blogga en sista gång.
Han ligger i sänge och ser enbart skitsur ut..
Vad gör man med killar?

Medans ni ger mig lite goda råd, ska jag ladda ner en film och försöka få Jocke att joina.
Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!Jag är ju som sagt praktiskt taget glad hela tiden, och de kan jag bjuda på!

God middag

2010-12-10 @ 22:02:32 | Vardagsliv
Har precis ätit en god middag med mor min och ska snart ut och möta Bebis som ska komma hit.
Kanske ska fundera att sätta på mig något mer än de här understället!

Bara för dig blixt så lägger jag upp min shopping nu, och jag hoppas du inte garvar åt mig i ...

2010-12-10 @ 20:34:55 | Vardagsliv

Nu var de inte menat att jag skull ha mitt nya rosette skärp till mitt underställ, men de var bara för visa hur de satt på, haha!


Shoppa

2010-12-10 @ 15:17:32 | Vardagsliv

Nu ska jag ta bussen ner mot stationen sen blir de tåget till Väsby för att möta upp mamma. Vi ska ta oss igenom en snabb shoppingtur. Ha en trevlig eftermiddag!Dagen frukost, inte helt fel!


Kan inte påstå att jag var den piggaste tjejen imorse..

2010-12-10 @ 14:07:30 | VardagslivInlupp 4 - ONOFF

2010-12-10 @ 11:32:17 |

Positionering är hur företaget vill att kunderna skall önskas uppfatta produkterna inom företaget och att man placerar varumärkena i kundernas medvetande. Ett varumärkes positioneringen är intimt sammankopplat med företagets affärsstrategi. Segmentering betyder att dela upp inom företagsvärlden. Ett bra segment är att lätt kunna identifiera varor. 


Onoff försöker positionera sig genom tv-reklamer, reklamblad eller reklam via radio. Kan även vid enstaka tillfällen finnas reklam på tåg och bussar. Jag tycker inte Onoff positionerar ut sig jättebra, de finns ingen reklam snutt jag riktigt kommer ihåg. Visserligen är dem tydliga men ingenting som sätter sig i kundens medvetande. Jag tror Onoff försöker utgå ifrån sin affärsidé, men de gör att man inte riktigt fastnar för det. Det finns inte riktigt de där lilla extra som gör att man fastnar för deras reklam. Detta kan bero på att Onoff har många konkurrenter så som Elgiganten, Media Mark och Siba. Elgiganten har bland annat valt att ha haft med kändisar i sina reklamer och även gjort de humoristisk som gjort att de fastnat i människans medvetande.


Onoffs segment ser bra ut för att dem har många kända varumärken som finns runt om i hela världen. Vilket underlättar om man skulle befinna sig på ett annat Onoff inom Norden. Men Onoff är inte ensamma om att ha ett bra segment, nästan alla el kedjor har kända varumärken som man känner igen fast man befinner sig i olika butiker.


Onoffs varumärke är Distributörsmärket. Dem säljer sina egna varor men låter andra företag tillverka varorna åt dem.


Rhodos sommaren 2011

2010-12-10 @ 08:59:29 | Vardagsliv
Godmorgon, godmorgon!
Alla är lyckliga och glad? Ja Freddan är bossen vid bordet.
Vi sitter just nu och kollar mysiga resor till Rhodos!
Längtar redan till sommaren då vi ska åka!


Varför jag varit en dålig bloggare idag..

2010-12-09 @ 23:40:42 | Vardagsliv


Bilder från helgen

2010-12-09 @ 23:11:51 | Vardagsliv


Pedagogiskt ledarskap

2010-12-09 @ 14:43:49 | Vardagsliv
Sista lektionen börjar nu och snart slutar jag, äntligen!
Är sjukt trött och skulle göra allt för att få sova.
Men dags att börja uthärda, lycka till själva!

Fail!

2010-12-09 @ 10:20:26 | Vardagsliv
Haha fail!
Jag och hanna var fett duktiga och skippade vår sovmorgon för att gå på HRs ämneshandlening.
Vi satt där och var duktigt och kom på 25 minuter försent att våran egna lektion redan hade börjat, haha!
Illa måste jag fan säga!


Fåglarna sjunger i kör!

2010-12-09 @ 08:24:02 | Vardagsliv
Godmorgon! Hör fåglarna sjunga, godmorgon, godmorgon i kör!
Jocke var pest imorse, han tände lampan mitt i mitt face och kittlade mig. Han vet inte vad han utsätter sig för!
Just nu sitter jag på HR:s Ämneshanledning med blondinen, kul?
Är typ sjukt trött och vill bara hem, men jag ska uthärda dagen. Ha en trevlig dag ni med!
Bonde söker fru, storslaget!

2010-12-08 @ 20:58:19 | Vardagsliv
Ennu ett program jag sitter här och myser med. Bonde söker fru, helt storslaget!
Har funderat att göra ett program som heter Bondflicka söker statspojke. Där skall ju då Kerran vara fronfigur, själva bonjäntan. Tror inte ni att de skulle slå?
Nu ska jag packa min väska och vänta att min bebis kommer hem snart, så jag kan åka till han. Puss!


Mot halv åtta hos mig!

2010-12-08 @ 19:20:17 | Vardagsliv
Kors i taket, båda blondinera var med på idrotten idag, inte varje vecka de händer!
Kom precis hem efter att ha varit och handlat med pappa, skulle även hämta mitt indtruduktionskit från McDonalds, där bland annat avtalet låg och lite bifogade material om säkerhet och hygien. Bara att börja läsa? Min proanställning börjar nästa onsdag, spännande!
Men precis i detta skede sitter jag och äter porre och ska snart slå på tv:en, för som alla vet börjar halv åtta hos mig och en kvart, och de vill man ju inte missa i första taget! Sen ska jag packa väskan och fara ner till baby och sova där. Bör även göra klart min sista uppgift på historia frågorna, men får ta tag i de senare.

Sen imorgon blir de ÄH med HR för båda blondinerna. Där skall de jobbas algebra och linjära funktioner! Ha en trevlig kväll!Svar på varför ni tror att NI luktar kattkiss!

2010-12-08 @ 12:24:55 | Vardagsliv
Nu ska ni få en förklaring på varför de kan lukta kattkiss!
När man saltar vägarna blir de en reaktion av amoniak som gör att de kan lukta som de gör just nu.
Inte okej tycker jag, de stinker ju bara för äckligt :(


Pepparkakashuset!

2010-12-08 @ 09:02:32 | Vardagsliv
Här kommer de efterlängtade PEPPARKAKASHUSET!
ps: Vi fick på alla nonstop på ett hus, inte illa va!


 
Förberedelse!Blondin är koncentrerad, visst ser hon smart ut!Nu är huset nästan klart!Walla, vackert va!Hoppas ni är stolta över oss! :$


Alla örhängen är bytta och nu ska vi sova!

2010-12-08 @ 00:15:11 | Vardagsliv
Nu har blondin hjälp mig att ryka ut alla mina örhängen utan vidare smärta faktiskt! Är ritigt gad över det, speciellt över dem översta?!
Men nu ska vi sova och tagga inför matteprovet imorgon, godnatt alla söta läsare!"en gammal bild som man bjuder på"


VEM SPRIDER KATTKISS LUKTEN?!

2010-12-07 @ 23:25:01 | Vardagsliv
Varför luktar allt utomhus KATTKISS?!?!
Efter jag gymmat trodde jag seriöst att en katt kissat på mig. Men sen satte jag mig på bussen och fick för mig att jag inbillat kattkiss lukten. Sen klev jag av bussen och ALLT luktade kattkiss igen!
Vad är detta, jag kräver ett svar och en förklaring!Pepparkakskbaket klart!

2010-12-07 @ 23:21:12 | Vardagsliv

Gokväll! Nu är pepparkakashuset äntligen klart, och de får ni se imorgon tll frukosten. Spännande va?
Just nu sitter Kerran och glor ner sig i GG och jag sitter här i mina egna tankar och filosoferar om morgondagen.
Har matterprov imorgon, men ska ta mig en sväng till mattestugan innan så de ska nog gå vägen!
Ni kan alltid få hålla tummarna för mín skull! Puss!Jag och blondin för två år sen och ännu blondare än vad vi är idag! Cooolt


Corepuls ikväll!

2010-12-07 @ 17:37:16 | Vardagsliv
Ska byta om för mitt Corepuls pass nu och sedan möta upp Cissi som dessutom skall följa med mig idag!Ungefär såhär går de till, fast med mer koordination!

Så fucking glad!

2010-12-07 @ 16:44:42 | Vardagsliv

Dem som läser min blogg vet att jag var på ansällningsintervju igår, idag ringde dem mig och medelade att jag fått jobbet. Är så sjukt jävla glad! De här trodde jag aldrig om mig själv, de var 80 sökande på tjänsten och jag fick den!
De här kommer jag leva länge på! Ska skriva klart mitt hälsoprojekt nu sen fara ner och träna!
Ha en trevlig kväll!Såhär glad är jag nu!


Tio fucking minuter..

2010-12-07 @ 15:38:30 | Vardagsliv
Tio långa minuter kvar, tio jävla minuter sen ska jag typ springa hem!
Fuck skolan, älskar den bara för mycket, eller? -.-

Har ni sett min blondin?

2010-12-07 @ 10:33:16 | Vardagsliv
Allvarligt talat har jag huvudvärk och ingeting blir bättre av att skriva om humanism - en livsåskådning, som tror på människan och inte gud.. Orkar inte göra något mer just nu, sen efter den här lektionen har jag engelska vilket är ennu hämskare.
De hänger på att jag går hem snart, snart, snart, snart.. Eller ska jag stå ut? Puss!
Sökes: En blondin, 174cm lång, ser lite förvirrad ut men är ganska trevlig om ni inte gör henne aggressiv..


Jag är uppe med tuppen!

2010-12-07 @ 09:40:25 | Vardagsliv
Godmorgon!
Då kom jag faktiskt i tid till skolan, applåder!
Idag är dagen ganska lång med inte med så många lektioner.
Jag sitter och funderar på var min blondin är? Någon som vet? ;o

Puss!

260 bilder lyckligare!

2010-12-06 @ 23:55:39 | Vardagsliv
Nu är jag äntligen klar med uppladdningen av alla bilder, vart ca 260 stycken. Så nu sitter jag glatt och väntar på att dem kommer snart.
Ska bege mig mot sängen nu faktiskt för att orka upp imorgon, visserligen har jag sovmorgon, men men...
Ni får ha en underbar natt, sovgott!


Pepparkakshus, morgondagens projekt!

2010-12-06 @ 21:17:55 | Vardagsliv
Imorgon händer det, jag och blondin ska baka oss ett riktigt fräsigt pepparkakshus!
Tror ni inte att de kommer göra succé?
Nu ska jag och mamma beställa hem kort, inte helt fel va?
Hör av mig senare ikväll, puss!Nu kanske vi inte ska ha dem här låga förhoppningarna om vårat hus för de kommer bli 100x snyggare...


Vad gjorde jag när inte bloggade?

2010-12-06 @ 18:05:41 | Vardagsliv

Dålig uppdatering idag. Men efter jag varit på Campan har jag varit på vift nästa hela dagen.
Men äntligen sitter jag i sängen nu och tar mig tid att uppdater er lite om dagen.
Efter att jag och Kerran varit på Campan gick vi upp till Cillan för att dra några partier vändtia. Senare kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Maxi för att handla lite små saker, bland annt ett pepparkakshus som jag och Kerran ska designa imorgon, yeh!
Sen när jag kom hem sprang jag till Ica Valsta och hämtade ut en packet, men säger inte vad det var i de, för de är presenter/julklappar. Spännande va?

Men nu ska jag tina tigerräkor och städa lite, hörs senare!Kerra läser lite härliga julklappstips från Siba!Mamma har lärt mig att man alltid ska klippa kort! Positivt för då kunde jag bygga pussel sen! :DDet hemliga paketet!


Mot campan!

2010-12-06 @ 12:49:35 | Vardagsliv

Anställningsintervjun gick faktiskt rätt bra måste jag säga. Nu har jag och Kerran planer om att dra ner till Campan och käka en sallad, inte helt fel?
Sen ska vi hämta ut ett paket på ica, så dagen är fullspäckad.
Ha en trevlig dag! Puss!MuffePuff <3


6 December 2010, Anställningsintervju

2010-12-06 @ 09:36:26 | Vardagsliv

Godmorgon!
Idag är det den 6 december 2010, spännande!
Jag har precis kommit ur duschen och ska typ fixa mig snart för att åka på anställningsintervju, rädd!
Men skall göra mitt bästa, ni får hålla tummarna att det går bra! Puss!


Pangbrudar

2010-12-06 @ 00:14:57 | Vardagsliv
Kvällens slutar med att jag och blondin kollar på riktiga pangbrudar, yeh!
Ha en trevlig natt mina kära läsare, puss!


Muuusik!

2010-12-05 @ 21:42:30 | Vardagsliv

 
En cigg med min blondin

2010-12-05 @ 21:33:21 | Vardagsliv

Nu skall jag klä på mig och vänta in Molle och Jala för att ta oss en kvällscigg med Blondinen.
Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha. Puss!Tanke på att jag har ont i halsen så kommer min söta termosmugg åka med, med vanlijte i, mums!
Har ni tänk på att muggen matchar mina naglar?


Mina glasögon som gick i två delar.

2010-12-05 @ 20:13:06 | Vardagsliv

När jag sitter och kollar på tv och ska ta av mig mina glasögon tror nu inte dem går i två delar, haha!
Men de är bara en skruv som låstnad, så ska till optikerna och laga dem imorgon. Men lite kul var det i alla fall, haha. Desvärre såg mamma mest bekymarad ut när hon såg detta, haha!

Termosmuggen!

2010-12-05 @ 18:11:06 | Vardagsliv

Hemma från både julmarknaden och ett Powerstep pass.
Jag och mamma bestämde oss att träna direkt efter julmarkande så jag hann inte uppdatera er om träningen.
Just nu väntar jag på att duschen skall bli ledig så att jag kan duscha av mig, sen att mamma skall börja laga maten.

Angående Steninge julmarknad var de lika mysigt som åren innan. Har lite problem med att de ska vara så mycket folk, men en god julstämmning får man i alla fall.
Jag köpte mig lite julklappar, säger inte vad ;)
Men köpte en lite sak till mig själv som jag tror kommer bli användbar nu i vintertid!En termosmugg som jag kan göra latte i innan skolan! Dessutom var den supersöt.
Tyvärr var kvaliten på bilden lite dålig (mobil kamera). Muggen är egentligen mer röd!


Steninge julmarknad

2010-12-05 @ 14:31:35 | Vardagsliv

Nu ska jag och mamma åka till Steningejulmarknad och kolla på lite julsaker.
Jag ska faktiskt kolla efter lite julklappar, men hör av mig när jag kommer hem igen. Puss!Fredagens facelook!


Jag kollar på idol fast jag redan vet hur de slutar?

2010-12-05 @ 13:16:47 | Vardagsliv

Godmorgon!
Sitter i mina kära tv-soffan och kollar idol, fast jag redan vet hu de kommer sluta, weird jag är!
Men funderar att duscha sen göra mig lite frukost.
Sen sitter Adela oc frästar med att säga att kladdkaka och glass skulle sitta fint och massa godis..
Ångest på hela mig säger jag bara..

Men ha en bra förmiddag, puss!


Action-drama, yeeh, eller?

2010-12-04 @ 21:35:20 | Vardagsliv
Har typ sovit halva kvällen, men äntligen är jag vaken!
Var och handlade för ett tag sen, good work Soffan! Ibland imponerar jag även på mig själv!
Men nu ska jag och Snuffe se en dålig film, action-drama, kul!
Ha en trevlig kväll, puss!Svar på kommentar.

2010-12-04 @ 17:45:06 | Vardagsliv

Svar på kommentar: Koftan är köpt på KappAhl för 399krHiss eller diss?

2010-12-04 @ 14:32:27 | Vardagsliv

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


4 december 2010

2010-12-04 @ 14:25:32 | Vardagsliv
Godmorgon!
Känner mig hyffsat sliten idag, vilket inte är de roligaste.
Tyvärr kommer de nog inte upp några bilder från igår pga att mina kamera är stendöd, och laddaren ligger hemma hos pappa just nu..
Men ska gå och handla mjölk nu och sen se på skidor. Puss!


Kvällens Outfit!

2010-12-03 @ 20:24:08 | Vardagsliv

Asballt!

2010-12-03 @ 14:33:27 | Vardagsliv

Har precis kommit ut ur duschen, asskönt!
Varje gång jag skriver asballt eller asskönt, eller något annat med just ordet AS, hör jag Kerrans röst i mitt huvud, haha stört!
Men pratade med Linn för ett tag sen också, så ska möta henne på Willy's om ett tag, sen bär de av hem till henne. Så ska jag fixa naglarna där, längar redan efter att få fina naglar!
Men måste klä på mig nu innan kvinnan hör av sig, puss!


Dagens outfit

2010-12-03 @ 13:59:24 | Vardagsliv


It's only mysa, mysa, mysa!

2010-12-03 @ 11:09:08 | Vardagsliv

"All I do is mys and mys! Yes we do!"


Företagsekonomi

2010-12-03 @ 10:40:04 | Vardagsliv
Företagsekonomi, och jag ska nu börja på nästa inlupp för er som upptäckt dem i min blogg.
Så snart kommer inlupp 4, sen skall jag även rätta inlupp 2!
Idag består lunchen av hamburgare eller lasagne, blir lätt val för mig för jag avskyr lasagne..
Men nu ska jag koncentrar mig på ett filmklipp. Puss!


Fredag, fyfan vad härligt!

2010-12-03 @ 08:28:01 | Vardagsliv
Godmorgon i stugan!
Jag är i skolan, i tid och allting!
Just nu har jag ÄH, vilket inte är de roligaste, men vafan de är fredag idag!
Nu ska jag plugga Historia, puss!


Morgondagens planer, men nu säger jag godnatt!

2010-12-02 @ 23:57:27 | Vardagsliv


Kvällsmys med mamma, sen blir det sängen.

2010-12-02 @ 22:26:12 | Vardagsliv
Pythagoras Sats!

2010-12-02 @ 21:57:01 | Vardagsliv

Loggar in på min skolmail och ser att AnnSofie mailat mig (min mattelärare) och skickat med en youtube klipp som hon säger att vi ska kolla på, och som ska göra att vi aldrig ska glömma Pythagoras Sats. Har lyssnat på de tre gånger nu och skrattar fortfarande, så jävla fula!Vintern kan bli mysigt på sitt sätt..

2010-12-02 @ 20:16:37 | Vardagsliv

Klev precis upp ur badkaret. Var jätteskönt och ligga och läsa lite ur en bok vi läser i skolan, inte den bästa bok dock men den duger. Men huvudvärken vill då aldrig släppa.
Men nu ska jag ut och möta upp Molle lite snabbt. Hörs!Söndagens resultat

2010-12-02 @ 14:37:26 | Vardagsliv
Jag har fortfarande inte fått arslet ur vagnen och visat vad jag införskaffade mig i söndags, men nu ska de bli andra bullar!
2010-12-02 - Outfit

2010-12-02 @ 14:27:54 | Vardagsliv

Veckoplanering kommer.

2010-12-02 @ 12:52:25 | Vardagsliv
Kom hem för att bra tag sen nu men sitter fortfarande och fryser?
Kroppen vill tydligen inte bli varm av den här kylan, men ska bada snart sen göra en lista på allt jag måste göra den hör veckan till nästa vecka. Kommer publicera en veckolista som ni ska få se, så ni i högstadiet kan känna att ni kan slappna av. Kram!


Allt är inte helt ok

2010-12-02 @ 09:45:05 | Vardagsliv

Godmorgon.
Fryser fortfarande, mina händer är helt köldskadade.
Jag känner mig inte helt ok idag, men får se hur dagen blir.
Ska koncentrar mig på Historia lektionen nu, puss!


Frysta lås och frysta hjärtan

2010-12-01 @ 21:27:48 | Vardagsliv

Beger mig ut i kylan nu.
Den hemska kylan. På tal om kylan förresten, imorse när jag skulle gå till bussen (sov hemma hos pappa) så skulle jag låsa upp dörren innan jag gick, men dörrfan hade fryst i låsningen och jag kom inte ut genom dörren, men som tur har vi fler dörren så tog en annan dörr ut, men endå. Jävla vinter, inte acceptablet!


Inlupp 3 - SWOT för Onoff

2010-12-01 @ 16:23:19 |Styrkorna och svagheterna väger upp varandra, så till en börjar tror jag inte att den här idén är den lönsammaste. Kanske inte något jag hade satsat på i första taget. Men om man skulle veta till hundra procent att man skulle kunna ha utbildad personal på plats skulle och kunna ha ett hum och hur marknadsföringen kommer att se ut, då skulle den här idén med tiden kunna bli lönsam!


Bloggen har levt sitt eget liv..

2010-12-01 @ 16:11:32 | Vardagsliv

Har inte kunnat blogga på hela dagen, as konstigt?
Men nu verkar allt fungera igen, bara man kommer hem och ansluter sig på sitt eget nätverk?
Sak samma, inge intressant i alla fall. Hade sov morgon idag, eller jag måste gå på extra matte så var där kvart över åtta så sovmorgon för mig och blondin kunde glömmas!
Har inte haft några intressanta ämnen heller, allt har bara varit allmänt segt i skolan idag, men imorgon är de torsdag och en dag närmare helgen!
Och på måndag är de dessutom Studiedag, yeh!
Och som min lärare sa studie-dag är till för att man ska studera på, och så gjorde man inte de ;pPpppPpPP
Ska sluta dryga mig nu och skicka in mitt hälsoprojket och lägga upp en SWOT för Onoff. Puss!


RSS 2.0