Tio sanningar om mig.

2011-06-20 @ 21:12:14 | Vardagsliv

- Jag får panik när mina trosor inte matchar min bh. Typ om jag har gröna trosor sen en röd bh. Känner mig skitful då, fast ingen ser det?
- Jag biter på naglarna och vet absolut inte hur jag ska sluta? Antingen biter jag för att jag har tråkigt, eller så är jag bara otroligt nervös.
- Jag har aldrig tagit droger. Då inkluderar jag inte alkohol eller nikotin i detta utan mer bokstavligen knark.
- Jag blir väldigt lätt avundsjuk, och det speglar alltid igenom mig hur lätt som helst. Pinsamt!
- Jag har bara tre framtänder i nederkäken, fast man ska ha fyra? Men har ändå ingen glugg. Fråga mig inte hur det gick till? Men jag klarar mig lika bra med en tand mindre!
- Jag avskyr ost. Speciellt på macka eller i hamburgare.
- Jag äter McDonald's mat mellan 2-3 ggr i veckan i snitt. Förstår inte att jag aldrig blir fet? Visserligen äter jag nästan aldrig pommes, men ändå?
- Jag är jättedålig på engelska, fick till och med IG i engelska B. Så med mig får ni hålla en svensk konversation.
- Jag har snart varit singel i ett helt år. För er som inte känner mig kan jag säga att det är helt otroligt, för jag är 100% förhållandetypen!
- Sist men inte minst är jag jättekänslig på att sova ensam hemma. Varje gång jag gör det somnar jag inte fören typ klockan 4 på morgonen, och gråter som ett barn. Hel konstigt?Den otroligt snygga bilden bjuder ja på!


Följ mig via Bloglovin'

2011-06-20 @ 12:05:02 | VardagslivKlicka på bilden för att komma till sidan direkt.


En lyckad helg i sig, men med för lite sömn!

2011-06-20 @ 12:00:18 | Vardagsliv
Godmorgon!
Det har varit dålig uppdatering hela helgen, men vilket leder till att jag har mycket som helst att berätta. I fredags var jag ute på Nype tillsammans med Cissi, Max, Jimmy, Adam och Robban, kvällen vart lyckad och efter fyllekäk på donken tog vi taxi hem runt fyra tiden. På lördagen jobbade jag kvällskift och efter det begav jag mig ut till Kung Carl och träffade Frida. De var menat med att jag skulle ta bussen hem halv ett, men vid stängning var jag tydligen fortfarande kvar, illa! På söndagen klockan sju på morgonen stod jag arbetsklädd vid grönan, lagom bakis och lagom trött. Men hela dagen gick jättebra, vi gjorde ett gigantsikt ballongvalv, ett stort McDonalds M som vart över fyra meter högt, inte illa! Sedan hade jag hand om ansiktsmålningen, vilket var trevligt. Måste säga att jag hade en riktigt lyckad dag på Grönalund tillsammans med McDonald´s Crew!En bild från i lördags.

Nu blir det vin med tilltugg!

2011-06-16 @ 19:04:04 | Vardagsliv

Sommarlov, fagra sommarlov. Svenska nationalsången och den blomstertid nu kommer, sen fick vi gå hem. Visserligen gick jag inte hem utan direkt till jobbet, vilket inte var helt planerat. Men det var en härlig stämningen på jobbet och allt gick bra. Efter jobbet begav jag mig till trafikskolan och satt där i cirka två timmar, men nu är jag äntligen hemma och ska börja avnjuta mitt lov. Först ska vi handla sedan beger jag mig ut på landet till Carro och avnjuter några glas vin, underbart! Bilder kommer säkert imorgon efter jobbet (har ett skift mellan 10:00 - 19:00) men ha en trevlig helg.Galen tjej!


0% närvaro på SPE09

2011-06-15 @ 23:09:51 | Vardagsliv
Godkväll!
Klasskampen vart det inget av idag, regnet stod som spö i backen så jag valde att ligga kvar i sängen och sova. Istället har jag tagit det lugnt, varit med Hanna, Cissi och David. Sen övningskörde jag till och från jobbet, vilket börjar gå riktigt bra nu. Längtar så jäkla mycket efter att få ha körkortet, men det är nära nu i alla fall. Imorgon är det skolavsluting för oss, vilket ska bli jätteskönt! Men nu ska jag bege mig in till duschen sedan blir det en härlig kväll/natt med The OC.Några visa ord.


Några mysiga bilder hemifrån morfar.

2011-06-15 @ 00:56:32 | Vardagsliv

Oron får stanna inom mig nu!

2011-06-14 @ 15:06:34 | Vardagsliv

Jag måste lära mig att tänka, att handla rätt. Jag erkänner, jag är otroligt rädd. Jag ger mig ut på för djupt vatten just nu, kan jag ens simma? Jag ska lära mig att stänga av mina känslor helt och hållet, men kan man ens styra dem? Jag håller oron för mig själv nu. Tack och hej leverpastej!


En härlig kinabuffé och tre timmars teori på Conny's

2011-06-13 @ 18:32:10 | Vardagsliv
Saken är den att jag är sjukt trött fast klockan bara är halv sju.
Dagen vart inte riktigt som planerat, men ungefär. Istället för att äta kina på söder, kom vi inte längre än till Märsta stationen, men de är inge fel på den kina maten heller. Efter att vi suttit och avnjutit sushi och kinabuffén gick vi till ica där jag köote cigg åt hanna och trisslotter till mig själv, 50 kronor rikare. Men om jag ska vara ärlig vart jag 50 kronor fattigare på grund av att min insatts var 100 kronor, men det sket man ju i. Sen begav jag mig till Conny's trafikskola och har suttit där enda tills nu. Men för kompensera detta sittande i 3 timmar ska jag nu ut på en liten promenad med Adela, så vi hörs senare ikväll. Puss!Dagens facelook!

Alla skolor har fått lov, förutom Arlandagymnasiet!

2011-06-13 @ 10:57:18 | Vardagsliv
Godmorgon!
Ledig från skolan idag, vilket är helt underbart. Visserligen har nästan alla skolor fått lov, förutom Arlandagymnaistet, men det är inget att hänga läpp över. Idag blir det söder med Hanna om inte planerna ändras, sedan ska jag ner till körskolan och plugga lite teori, och ikväll blir det att övningsköra med mamma. Som ni ser är dagen ganska planerad. Men ska sätta fart på mina apostlahästar nu, så hörs vi senare. Puss!

Glöm inte att följa mig via Bloglovin'

2011-06-13 @ 01:00:59 | VardagslivKlicka på bilden så kommer ni direkt dit!


13 juni 2011

2011-06-13 @ 00:49:45 | Vardagsliv

En typsik rubrik om hjärnan inte fungerar.
Idag, eller rättare sagt igår spenderade jag dagen hos morfar. Hjälpte han med divärse trädgårdsarbeten och fick bra betalt. Resten av dagen vart till att övningsköra runt om i Knivsta, Märsta, Arlanda m.m. Körkortet ska bli mitt snart, är så galet taggad på att fixa de nu. Kvällen avslutades med glass och chokladsås, sista mumsdagen innan Rhodos, för nu blir det diet och hårdträning i sex veckor. Men ska röka, borsta tänderna och sedan skriva klart min uppsats, sen blir det sängen. Godnatt!