Sep. 21, 2013

2013-09-21 @ 06:39:03 | Vardagsliv
Bullshit att jag känner mig pigg, mina ögonlock väger bly! Visserligen känner jag efter lite för mycket men ändå, bli en stor kopp kaffe när jag kommit till jobbet sen kör vi. Lördagar är värst...


Tiden läker såren.

2013-09-20 @ 21:02:58 | Vardagsliv
Har gått superbra på jobbet idag, vilket har varit jätteskönt. Jobbat med bästa Nanika så de är inte så konstigt! Nu ska jag hem med min huvusvärk och ladda om batterierna för en lång dag imorgon. Ensamheten är stark, men jag är starkare. Jag vet att jag en dag kommer vara starkare än någon annan. Tröttheten börjar avta, börjar må sådär ruggit bra som man faktiskt kan göra. Man tror att de ska ta mer energi men de är så mycket längan och lycka också. Håller ut i 6 månader till och tills dess är jag super stark!

Låt mig hata!

2013-09-13 @ 09:08:19 | Vardagsliv
Hatet växer, de gör så otroligt ont allt nu. Alla oförstående människor, så kallade vänner? Jag skulle vilja skrika, men jag orkar inte. Jag orkar ingeting, jag flyr, jag gömmer mig i lugn och ro. Behöver lugn och ro, bearbeta saker. Har gjort ett otroligt stort val i mitt liv nu och jag vet att jag väljer rätt, livet kommer ordna upp sig. Men de kommer ta tid..