Lyckat

2009-01-31 @ 23:59:52 | Vardagsliv
Äntligen hemma igen ifrån en, faktist lyckad kväll. Mycket trevlig! Som sagt brukar jag inte åka iväg med så höga förväntingar när det är såna här tillställningar, men som jag skrev vart det mycket lyckat. Min lilla kusin på 7 år har kommiy in i åldern "jag vill bli frisör/massör" vilket gjorde mycket gott för en både min rygg och hårbotten.
Men även så har jag försökt gott göra min kusin också så det vart till att kolla på barnprogram och spela finns i sjön, haha.
Och sedan lite snabbt om morgondagen om jag är en dålig bloggare imorgon "trolgitvis inte" men ändå. Imorgon ska Cissi, Alex och Robin komma till mig antar jag, men är inte 100% på det, men men. Innan det ska jag till morfar och hälsa på sen städa mitt rum, sen ska väll dagen vara ganska fri hoppas jag, haha.
Men nu ska jag faktiskt ta och sova om jag ska orka allt imorgon.

Puss & Godnatt <3

 
"finns i sjön"Släktmiddag.

2009-01-31 @ 17:42:22 | Vardagsliv
Hej alla söta!
Kom precis hem ifrån hallen och är rågat trött, har varit där typ hela dagen.
Klev precis ut ur duschen och ska snart på en släktmiddag, suck! Men man måste ju ingå med ett gott exempel.
Så det blir till att dra på sig mina Gina Jeans, en svart tunika även den ifrån gina och ett vanligt linne ifrån H&M under.
Till det blir det ett enkelt smink som min ljusa foundation, och ett ljust läppglans, sen får det vara nog med smink. Haha
Men ska dra mig nu, bloggar mer när jag kommer hem.

Puss på er allihopa <3

Godnatt inlägget.

2009-01-31 @ 00:16:59 | Vardagsliv
Godkväll allihopa.
Som sagt kvällen har verkligen släpat sig fram, men har underhållit mig med ett ganska långt samtal med Adela, trevligt faktiskt. Jag tänkte avsluta min kväll med att ta en dusch sen börja läsa en ny bok som jag faktiskt köpte idag "eller som mamma köpte till mig" haha, men samma sak.
Jag valde boken "Såld" skriver av Natasja T och Vera Efron."Boken är verklighetsbaserande och handlar om just Natasja som är en ung rysk flicka som får ett erbjudande att komma och bo i Sverige som barnflicka. Men ingeting blir som hon trott, mannen som givit erbjudandet säljer henne till en massa män, sakta bryts hon ner, men Natasja är så stark att hon en dag lyckas bli fri. I boken får vi följa Natasjas tappra mod och livsglöd"

Jag tror faktiskt boken kommer vara jättebra, mest tanke på att jag gillar böcker som är gjorda på en sann historia. Ska väll dra igenom ett par sidor på godingen ikväll, behövs bara en väl tillfixad säng, en stor kopp med teh, en alvedon och sen den nya boken då är min kväll räddad.

Godnatt nu allihopa, puss <3

Grattis Adela

2009-01-30 @ 23:10:25 | Vardagsliv

31 Januari - Adela 16 år. Grattis mossbruden ! ;)Resultat.

2009-01-30 @ 21:26:07 | Vardagsliv
Okej, resultatet vart ju absolut bättre än de innan, men jag är verkligen inte nöjd.
Men tanke på att jag fortfarande kan så lite och har gjort allt det här själv så är jag faktsikt ganska stolt över mig själv, haha. Säga vad man vill om blondiner, men fia hon kan sin grej.
Okej som jag sa tidigare ska jag ta en repa om hur min dag var.

06:40 - Dax att vakna Fröken Hurtig Svensson.
08:00 - Skoldax (No-prov, SO, Idrott, Spanska, Konsert)
13:30 - Slutade skola, åkte med Millan och Micke till Eurostop.
16:00 - Mötte Mamma för att handla.
18:00 - Hemma
21:00 - Sitter jag här.

Okej det där var en snabb repetion av min dag, självklart ska jag bli bättre med att lägga upp bilder, och ska faktiskt tvinga mig själv till att lägga upp några ifrån dagen som varit.
Nu ska jag ner och ta en kopp teh, sen hoppa ner i ett varmt skumbad för är fortfarande förkyld.

Puss och hej för mig :) <3

Blogg problem!

2009-01-30 @ 19:26:49 | Vardagsliv

Hejsan, jag har snart suttit en timme med att fundera ut hur man fixar en snygg header, men det funkar verkligen inte. Men jag ska inte ge mig, en dag kommer jag på det. Haha men jag måste iaf be om ursäkt varför det ser ut som det gör på min blogg, men den är verkligen under uppbyggnad. Kommer att ramla upp lita glada bilder på dagen som varit som en liten tröst på att min blogg är så extremt ful, haha.
Berättar även mer sen om dagen.

Puss <3


Sjuk

2009-01-27 @ 15:48:45 | Vardagsliv
Hej allihopa <3

Okej idag vaknade jag 07:00 och kände att varken hals eller röst var på min sida men var illa tvungen att dra mig till skolan. Anledningen till det var att jag hade läxor att hämta. *SUCK*
Men jag tog mig till skolan iallafall och hem igen. Så dagen har jag fördrivit med att skria på min uppsats, sätt på barnprogram och pratat i telefon, haha.
Men nu senaste timmen har jag sminkat mig och fixat mig lite tanke på att jag ska in till Märsta snart och glutta lite på Cissis träning. Sen bär det väll av hem igen och plugga/sova.
Ska gå ner och laga middag nu, pusshej <3

söt :)
                              Detta bjuder jag på :) !

P.S. bilder ifrån helgen laddar jag upp när jag kommer hem. D.S.