Rubrik?

2011-11-30 @ 23:29:02 | Vardagsliv
Då var jag äntligen klar med några uppgifter i marknadsföringen, Jocke hjälpte mig så det gick betydligt fortarare än jag tänkt mig. Men har man världens bästa pojkvän så har man. Men nu är jag värd att kolla på en film med Cissi och Jocke och knapra på något gott till, sedan bör jag nog sova. Godnatt!Bild från helgen.
Stylad av:
Caroline Andersson

Gofika för hela slanten!

2011-11-30 @ 20:35:59 | Vardagsliv

Hemma från jobbet efter två timmar, längre än så behövde dem mig inte idag. Jobbade istället för Marcus för han kände sig inte helt okej. Mötte upp Jocke på tåget hem och fick sällskap hem, inte helt fel. Nu sitter jag och försöker plugga marknasföring. Ska gå och be Jocke om lite hjälp hade jag tänkt? Sen blir det gofika för hela slanten ikväll!


Rymmer från anstalten!

2011-11-30 @ 12:43:55 | Vardagsliv

Bussen 12:48 skall föra mig till Märsta Centrum, är lite less på skolan just nu. Är riktigt sugen på en gofika just nu. En stor kaffe med någon god chokladkaka, typ vattnas i munnen. Men ska smälla ihop datorn nu och bege mig ner mot tatueraren och kolla tid för min nya tatuering, spännande. Peace!Fängelset!


Åka båt?

2011-11-30 @ 12:01:20 | Vardagsliv

Tidsoptimisten själv.

2011-11-30 @ 09:39:58 | Vardagsliv

Lite lätt stressad då jag nyss insåg att min buss går om 10 minuter och jag sitter fortfarande och äter frukost. Stress, stress, stress...


Moses hälsar godmorgon med ett glatt humör!

2011-11-29 @ 09:55:50 | Vardagsliv


Julinsperation.

2011-11-28 @ 23:50:44 | Vardagsliv

Gick inte att publisera tidigare.

2011-11-28 @ 12:25:23 | Vardagsliv

Bad update.
Helgen har gått i en rasande fart på fredagen hade jag och Cissi middag för Hanna, Carro och Frida. Efter det gick vi ut på 200 dagars vilket slutade med att jag kom i säng runt fem på morgonen. Klockan halv tio dagen efter ringde klockan och då var det dags att åka till jobbet, toppen! Lördagen bjöd på lite afterwork men vart bara ett glas vin sedan gick jag och Jocke hem och sov, underbart. Söndagen spenderades på jobbet igen och sedan storhandla på Maxi med mamma, sedan åkte jag hem och kollade Harry Potter med Jocke.Foto: Caroline Andersson


Julgardiner, julstjärnor och lussebullar.

2011-11-25 @ 13:57:33 | Vardagsliv
Gardinera är uthämtade, samt har jag köpt två julstjärnor (blommor) och en mörk choklad. Ibland måste man få unna sig något gott. Jag erkänner att jag gick förbi statoil också och köpte en latte och en lussebulle, mumsigt! Nu sitter jag i skolan och väntar på att min sista lektion skall börja alla andra lektioner för mig har utgått idag, vilket är ganska surt, men det är bara bita i det sura äpplet och le. Men nu ska jag umgås med Bella, Carro och Frida.

Kvällsmys.

2011-11-24 @ 20:45:46 | Vardagsliv
Torsdagsmys hemma med Cillan. Maten dukad framför tv:en och massa ljus tända i hela lägenheten. Klockan elva ikväll ska vi springa över till tvättstugan och slänga in två maskiner vilket jag inte ser fram emot, men måste man tvätta så måste man. Snart kommer även Linn förbi och min älskling vilket kanske förgyller kvällen lite extra. Men nu är det dags för mig att kolla vidare på mitt program.


Lookbook.nu

2011-11-24 @ 14:59:26 | ModeDet här är min vän Johanna.

2011-11-24 @ 12:38:26 | VardagslivHar fått chansen att ha skolkameran hemma under helgen. Detta kommer ge spår i bloggen.


Söker efter insperation.

2011-11-24 @ 10:35:24 | Vardagsliv
Insperation är något jag behöver just nu. Inspiration till att skriva ett formellt högtidstal, min hjärna sprängs! Jag känner för närvarande att jag har större problem än mitt tal. Ett tal kan man väl skriva en annan dag? På tal om ingenting vore det gott med sushi, förslaget ligger på bordet. Marknadsföring först sedan får vi ser hur vi behandlar detta förslag. Dags att lägga ner detta skrivande och ta tag i livet innan jag biter ner naglarna på mig själv. Peace!


Morgonrutiner.

2011-11-24 @ 10:05:02 | Vardagsliv


Skriver ett inlägg, sen glömmer jag publicera. Typiskt!

2011-11-22 @ 20:17:53 | Vardagsliv
Man slår på datorn, ska ge sig på ett försök att vara duktig och slutföra en skoluppgift, men grejen är den att jag vet inte var jag sparat uppgiften, har jag ens sparat den? Paniken slår mig att skriva om 150 ord och läsa om hela detbattartikeln. Irriterad på mig själv nu, men ska fortsätta leta. Peace!

Sista timmarna i Belgien.

2011-11-20 @ 14:58:22 | Belgien
Sista timmarna i Belgien. Snart ska vi bege oss till flygplatsen och åka hem till mitt älskade Sverige igen (låter som en patriot) men jag längtar verkligen hem. Har haft sista lunchen med min familj nu, tyvärr var Sam inte hemma tror han åkt på något scoutläger. (Scouter är väldigt vanligt här nere). Så hann inte säga hejdå till honom men får be mamma krama honom från mig när han kommer hem. Fick även lite presenter från min familj nu innan jag ska åka, och dem vill gärna att jag kommer tillabaka snart igen. Supersöta! Men ska fixa det sista nu, antar att vi ska åka om cirka en timme. Peace!Facelook innan hemfärden.


5 typiska saker i Belgien!

2011-11-20 @ 03:27:21 | Belgien
  • I Belgien har man ingen toa i badrummet. Badrummet är till för att duscha i och göra hygieniska saker, och toaletten de är där du gör dina dagliga behov.
  • I Belgien finns de inte alltid lås på toaletten, man föredrar att knacka och fråga om någon är där.
  • I Belgien är det onormalt att haft sex när man bara är arton år. De är en ung ålder här nere!
  • I Belgien föredrar man att röka sina droger direkt på gatan, varför gömma sig när man kan gå bland folk och göra det?
  • I Belgien låser man in sina elever i skolan. Man får icke rymma, och lunch är inget skolan bjuder på, här tar vi med oss egna mackor.

 


Kvällens facelook!

2011-11-18 @ 18:37:37 | Outfit & facelook


Sista skoldagen

2011-11-18 @ 17:43:11 | Belgien
Sista dagen avklarad i skolan, nu har vi bara redovisningen kvar som börjar om cirka två timmar. Efter det ska vi till Indis pappas pub och avsulta detta fredag, sedan blir det hemgång. Imorgon ska vi ha en heldag i Bryssel med lite shopping m.m. vilket kommer bli ganska skönt. Vi ska även få se den kissade gubben (ni vet i monopol europa) och har vi tur ska vi även få se den kissade tjejen, trevligt! Men nu ska jag fixa mig innan vi skall åka. Peace!

En dag på Europaparlamentet i Bryssel.

2011-11-17 @ 19:23:40 | Belgien
En lång dag i Bryssel, men äntligen är vi hemma igen. Vi startade morgonen med att gå till en liten marknad för att göra den sista delen av marknasundersökningen, så nu har vi bara den sista delen men den skall vi sammanställa i Sverige så den är inte lika aktuell. Efter marknasundersökningen åkte vi till Europadomstolen i Bryssel och fick oss en visning plus en Iphone som överatte allt för oss på Svenska, really nice! Efter besöket åkte vi tunnelbana till stationen igen, sen gick jag och Rodrigue och tog en annan buss hem så vi kom hem före alla andra, asnice! Så nu ska jag lägga mig i sängen med min dator och kolla en svenskfilm. Peace!En bild som förgyller inlägget.

Facelook innan bowlingen!

2011-11-15 @ 20:14:22 | Outfit & facelookFacelook innan bowlingen!


We found love in a hopeless place

2011-11-15 @ 19:51:46 | Belgien
Idag fick vi lämna fängelset efter cirka 2 timmar, tacka gudarna för det. Vi åkte till Antwerpen för att göra en marknadsundersökning men det vart en hel del shoppande istället. Äntligen lite fritid! Nu ska vi iväg och Bowla så skall göra mig iordning, hoppas Frida har med sig kameran så jag kan bjuda på lite vackra bilder efter. Peace!


Dagarna i bilder. Enjoy!

2011-11-14 @ 23:02:06 | BelgienNärmast kamerna har vi "svepARN".Lite trevliga bilder tagna av Frida under dessa dagar i Belgien.


Låt hela skiten stå i lågor!

2011-11-14 @ 18:50:49 | Belgien
Första dagen i skolan och jag skulle seriöst kunna bränna ner hela skiten. Som sagt, det slutar aldrig hagla med positiv energi i detta land. Vi var i skolan tio minuter innan nio och fick inte åka hem fören halv fem och den enda rast vi haft var lunchrasten som endast var en timme. Man fick inte tugga tuggummi i skolan, inte ha mobilen på (den skulle ligga avstängd i din väska) du fick inte använda den alls på skolans område, även fast du hade rast. Rökning var också strängt förbjudet på skolans området, så jag säger bara en sak. Kill me! Efter skolan vart det tre snabba cigaretter på rad sedan åkte jag och Rodrigue hem, typ asglad över att få komma hem. Just nu sitter jag och försöker skriva en gammal nationell uppsats som skall skickas till Louisa, men jag har Jasmine på facebook som hjälp. Men ska försöka skriva klart den ikväll så hon och jag kan berarbeta texten typ på onsdag. Peace!Min saknade lill misse. Rest in peace!

Den positiva energin flödar!

2011-11-13 @ 18:54:27 | Belgien

Lika bra att nämna det på en gång, min positiva inställning är väldigt låg just nu. Så ni kan ana hur detta inlägg kommer se ut. Idag skulle vi åka till ett av deras nya moderna museéum och kolla på handelsfartyg, om jag inte fattade fel? Vi kom till ett fint museéum men all fakta stod på tyska, alla fartyg var gjorda som små modeller och vi hade ett helt häfte med svenska frågor att översätta till Belgarna så dem kunde leta fakta, för vi fattade inte ett skit. 5/5 pommes, he he he.. Efter det gick vi och kollade på statyer, precis det jag intresserat mig av hela livet, eller? Sen tog vi tåget tillbaka till Mechelen till en äldre man och hans butik som berättade om sina ostar på tyska, ja undra vad han sa? Sen fick vi skjuts till stationen där min "familj" hämtade upp oss, räddningen på kvällen. Nu ska vi snart äta middag, sedan har Belgarna dragit ihop att vi ska gå ut, eller rättare sagt det belgiska killarna, tjejerna är inte så hypade av att göra saker precis, dem föredrar att sitta hemma och kolla på film. (Tackar gudarna att jag bor hos en kille). Men ska ta mig en lite shower nu och fixa till mig lite, peace!
Till och med åsnorna var mer intressanta än dagens statyer.


Ölbryggerier och 2 timmar vandring.

2011-11-12 @ 18:27:06 | Belgien
Den första riktiga dagen har börjat lida mot sitt slut, fast inte riktigt än. Idag har vi varit ute och gått i cirka två timmar, inget som förgyllde min dag något vidare. Vi gick runt till olika ölbryggerier och testade öl i dess olika tillverkningsstadium, samt körsbärsöl. Efter det gick vi till något gammal slott från 1600-talet och kollade runt lite, vilket inte heller intresserade mig. Shoppingcenter är något jag heller föredrar att försumma cirka 7 timmar på. Men nu är vi i alla fall hemma igen, och jag är typ galet trött efter hela den här dagen. Men som pricken över i:t så har min familj planerat att vi ska ut och äta på någon restaurang med min "pappas" vänner. Pinsamt, he he he...
Ska sluta klaga nu och göra mig i ordning för den otroligt trevliga middagen, positiv energi!Belgien, Mechelen

2011-11-12 @ 01:25:02 | Belgien

Första dagen i Belgien avklarad. Familjen jag bor hos är jättesnäll. Dem bor i ett gulligt litet hus utanför Mechelen cirka 5 kilometer från skolan. Dagen har gått i raskt tempo, direkt efter vi landat åkte vi till deras skolan och vart serverade Beligiska "delikatesser". Efter det åkte jag med min "familj" hem och fixade mig lite och sedan åkte vi vidare för att ha en liten fest ihop. Belgarna rökte på och drack som aldrig förr medans vi mer körde på det finstilta, dricka med måtta och röka prince. Men nu ska jag sova för imorgon ska vi på en stadsvandring runt den lilla stad vi bor i och åka på något ölbryggeri och testa öl. Peace!


Helgen bjöd på halloweenfest, och detta åstadkom jag och min kombo!

2011-11-07 @ 20:49:45 | Vardagsliv


Ensam är starkast!

2011-11-07 @ 13:05:14 | Vardagsliv

Hur mycket jag vrider på problemet, försöker se det i olika vinklar finner jag inga svar. Det finns inga svar. Kärleken kan vara oslagbart stark, men ibland räcker det inte till, det brister någon stans på vägen. Fan!


Cillisen har ett allvarligt spelberoende.

2011-11-04 @ 00:01:49 | Vardagsliv

Äntlingen tror man att man ska få slå sig till ro i sängen. I dörröppningen står Cillsen med Yatzyt i största hugg och datorn i andra hand (som vi tydligen skall ha som bord i sängen) Jippi är min tanke, not! Men för att få lite fred i den här familjen ler man och säger "gud vad roligt". Som plåster på såret har hon lovat att vara röksallskap nu innan vi ger oss in i en ny omgång, he he... Imorgon ska vi båda upp tidigt, jag börjar 11:00 men ska befinna mig på restaurangen en halvtimme tidigare på grund av att våra högsta chef skall komma dit och godkänna våran restaurang så denna vecka har varit ganska jobbig och full späckad med saker att göra. Så imorgon och på lördag bli själva provet om vi lyckats. Men nu ska jag sova så jag kan göra gott ifrån mig imorgon. Peace!Trött tjej!