Allt handlar om pengar..

2014-04-29 @ 12:07:00 | Vardagsliv
Vart tog det fina vädret vägen? Jag var typ skittaggad på att dricka mitt morgonkaffe på balkongen, men det sprack. Tindra sover för närvarande så sitter och planerar lite inför hennes dop som skall bli nu till sommaren. Men fastnade på en klockhemsida med massa härliga sommarklockor. Daniel Wellington är ju en typsik sommarklocka, och jag har snöat in på en totalt. Nu ska jag inte säga att 1000 kronor är dyrt, men lever man på Mammapenning är 1000 kronor för en klocka inte ens att tänka på. Men har funderat på att börja jobba en helg i månaden för att få in lite extra pengar så jag kan unna mig lite roliga saker, om inte annat spara. Men nu ska jag iväg till Maxi och handla lite mat (roligt, not)  så måste fixa lilltjejen. 
 
 
Så otroligt snygg klocka när man börjar bli brun. Klockan är dessutom roséfärgad vilket är supersnyggt tycker jag.
 
 

Mitt fartfyllda liv.

2014-04-29 @ 11:55:52 | Vardagsliv
 

Grattis till mig själv!

2014-04-08 @ 20:45:37 | Vardagsliv
Grattis till mig själv idag, 21 underbara år. Fast jag känner mig fortfarande som 20, tråkigt va? Idag har vi handlat tårta, mat och varit på BVC. Tindra är nu 4 cm längre och 0,5 kg tyngre, min jättebebis! Bara för attt hon va så duktig så har jag beställt hem ett par byxor och en kofta till henne, hihi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen effektiv dag.

2014-04-07 @ 19:18:02 | Vardagsliv
Ingen effektiv dag. Jag och Tindra har legat i sängen hela dagen, bokstavligen. Men vid tre fick jag något ryck och städade av hela lägenheten tills imorgon då jag faktiskt fyller år. Sånt man glömmer bort när man har barn, har miljoner andra saker i huvudet tyvärr. Men ska först ner till BVC för att väga Lillan, sen vidare till Coop för att köpa tårta. Så de var väl egentligen ganska tur att jag städade hela lägenheten idag. Nu ska jag ta en kvällsdusch sen ringa mamma.
 
 
Min lilla prinsessa igår.