Ungföretags kickoff

2011-09-30 @ 19:09:31 | Vardagsliv

Idag har jag varit på Ungföretags kickoff, vilket har varit ganska intressant. Den började klockan 09:00 och slutade 11:00 vilket bara var två timmar, vilket var en perfekt tid. Efter kickoffen åkte jag till min farmor och fikade, och vart kvar där i ett bra tag. Men nu är jag hemma igen med Jasmine. Vi har precis startat kvällen med lite öl/vin/cider, så kvällen kommer nog sluta bra. Men nu ska jag fixa mig, ivänta Adela, sedan drar vi ut. Peace!


Dålig på att skriva?

2011-09-29 @ 22:57:02 | Vardagsliv

Har varit dålig på att skriva idag, har bara blivit att jag slängt upp massa bilder med rubriker. Men ska fatta mig kort om gårdagen och dagens händelser. Igår var det middag ute med tjejerna, vi styrde våra steg mot Fridays på Stureplan, vilket vart riktigt trevligt. Efter det drog vi tillbaka till vår lilla håla och vissa valde att gå ut. Så det vart ett gals vin på Corner samt en runda på Garage. Väl hemma sen slog vi på en rulle men däckade efter sisådär 10 minuter. Idag har vi bara legat hemma och degat fram till klockan fem då jag drog till jobbet, visserligen bara tre timmar men satt kvar och åt med Kicki i över en timme. Men nu är jag hemma och ska ta mig en dusch, sedan blir det nog tid för mig att sova för ska upp tidigt imorgon. Peace!


Livet har sina motgångar, precis som den har sina ljusa stunder.

2011-09-29 @ 22:31:24 | Vardagsliv

Helt omotiverad drar jag mig till jobbet. Peace!

2011-09-29 @ 15:51:05 | Vardagsliv

Helt omotiverad drar jag mig till jobbet. Peace!


Min läckerbit är klarbeställd!

2011-09-28 @ 13:11:56 | Vardagsliv

Jag hatar skolan!

2011-09-28 @ 10:39:53 | Vardagsliv
Naturkunskap har nog aldrig varit min starka sida. Vi pratar om ugnar, ämnen, stål, jordskorpan? Och jag får inte ihop allt de här? Vad har det för sammanhang? Hoppas vi slutar snart, seriöst! Jag hatar skolan!


Kors i taket

2011-09-28 @ 08:58:57 | Vardagsliv
Man kan inte tro på det, men det är sant. Jag är i skolan 08:15 och sitter inne på spanska lektionen! Dags att börja ge beröm?


I can love you!

2011-09-27 @ 23:44:24 | Vardagsliv


It doesn't matter how slowly you go, as long as you do not stop.

2011-09-27 @ 23:25:29 | Vardagsliv

Se på tusan, en ny header efter cirka ett år med min gamla, inte illa! Men nu ska inte jag sitta och ta åt mig äran, för är det något jag är helt usel på är det design, så detta får jag tacka Johanna för. Idag vart jag hemma från skolan, anledningen är att jag fått utslag i hela ansiktet typ, blir galen! Men runt fyra tiden åkte jag till Karolinska för att hälsa på farmor som är på bättringsvägen, så förhoppningsvis är hon hemma imorgon. Kvällen har blivit ganska seg, har diskat, tvättat och börjar städa rummet inför flytten, samt lagt ner saker i lådor. Men nu ska jag börja bege mig mot sängen om jag ska orka upp i skolan imorgon till 08:15. Ska faktiskt gå på min första spanska lektion för denna termin! Så vi hörs mer imorgon, peace!


You're beautiful

2011-09-26 @ 21:12:34 | Vardagsliv
08:45 - 12:00, de är vad jag kallar för perfekt skoldag. Efter skolan vart det en god lunch med tjejerna nere på kinarestaurangen. Efter det följde dem med mig för att shoppa lite handdukar m.m. inför flytten, men även Hanna hittade en julklapp. Kan man vara för tidig med julklappar egentligen? Tydligen inte. Sedan bar det av mot Karolinska för att träffa Farmor, pigg börjar hon bli och jag hoppas på hemkomst för henne snart. Trivs inte att se henne i den kalla vita rocken, i den stela miljön, och med massa slangar i händerna och dosan runt halsen. Men jag vet att hon kommer bli frisk, frisk som en nötkärna! Nog om det, just nu grämer jag mig ganska mycket över mitt eget ansikte, har fått värsta acne anfallet (överdriver) men de är mycket mer än normalt i mitt ansikte och såret på hakan gör inte saken bättre. Funderar om det inte blir bättre imorgon att faktiskt gå till en läkare. Insåg även en sak idag att det typ är första dagen på en månad som jag sover ensam i min säng. Är det inte Jocke som är här så det alltid någon av brudarna som delar säng med mig. Men inatt ska bli första natten själv på länge, scary! Men ska sova nu, och hoppas på ett finare ansikte imorgon. Peace!



(Bjuder på bilden, tränar på att göra dubbelhaka) Ville bara se en bild på min hy i ett vanligt skick! 

När man är nära att mista någon förstår man hur mycket dem betyder.

2011-09-25 @ 18:56:00 | Vardagsliv

Hade längtat så mycket efter denna sovmorgon, men de höll ungefär till klockan nio, då telefonen ringde. 10 sekunder efter jag lagt på sprutade tårarna, likt ett barn som inte får den leksak som den pekar på. Men en sån simpel sak handlade det inte, jag hade varit nära att mista en av dem som ligger närmast mitt hjärta. Jag grät nog inte bara för att jag var ledsen utan också av lättnad, operationen hade gått bra och jag skulle få åka och hälsa på redan idag efter klockan två. Efter ett par timmar av ett stirrade rakt in i väggen gick ja och la mig igen (tacka gudarna att Jocke sov hos mig inatt). Somnade om bredvid honom och sov jättedjupt fram till två, då de redan var dags att åka. Så morgonen har gått fort och nu är det redan kväll, desvärre är jag lite ostabil men ska orka ta mig till skolan imorgon i alla fall, för efter skolan åker jag och hälsar på henne igen då hon byter sjukhus. Men nu ska jag vila och kolla lite möbler till flytten. Peace!



En gamal bild på mig som säger att jag måste lämna in min kamera på lagning, samt att min hy mår mycket bättre där.


LOVE TO HEAR THAT OTHER PEOPLE ASK ABOUT US, 'CAUSE THEN I KNOW PEOPLE THINK ABOUT US TWO TOGETHER

2011-09-25 @ 00:40:18 | Vardagsliv



Jag erkänner, jag är magiskt förälskad! 


Bilder från Ayia Napa!

2011-09-25 @ 00:36:30 | Vardagsliv





För vi lever alla med känslan att falla, och vid tomhetens botten står vi tillsammans på toppen

2011-09-24 @ 10:22:11 | Vardagsliv



Lite update angående hur det blir med min flytt. Den 1 oktober är det klart, då får vi nycklarna, så nu är allt klappat och klart. Jag vet själv att många har lite funderingar och fördomar hur det kommer att funka att bo tillsammans med en kompis, hur vi ska ha råd, orka med skolan osv. Men jag ska hålla en bra update så får ni det svart på vitt hur det kommer gå. Peace!


Underbar vecka i Cypern

2011-09-24 @ 10:04:43 | Vardagsliv
Då var man hemma igen efter en underbar vecka i Cypern. Vädret har varit strålanden, maten god, lite enformigt med alla dessa pommes frites, men man ska inte klaga. Hotellrummen var också något av det bättre, där snackar vi hög standard!
Men nu är jag hemkommen till ett kallt Sverige igen, vilket faktiskt går att klaga över. Så nu är det bara köra fullt ös i skolan och på jobbet. Igår hade jag tankar på utgång, men blundade för dem och stannade hemma och väntade på Jocke istället. Så han döck väl upp runt tolv snåret trots allt. Idag är planera att åka till farmor, vaknade tidigt imorse så ska till jobbet vid 17-tiden också. Måste ge Jocke en eloge för att vara helt okej att väcka imorse, otroligt! Men nu ska jag göra mig iordning och åka till famor, kanske övningsköra? Puss!



Jag och Cillis! Bjuder på fler bilder ikväll.

Dags att avnjuta tre timmars sömn!

2011-09-16 @ 00:57:56 | Vardagsliv

Ibland vill jag bara strypa jordens alla invånare, men när jag väl tänker efter vet jag hur orealistiskt det låter. Det skulle räcka med att få strypa en eller två personer just nu, bekanta som obekanta. Bara ta tag i något skaka om dem, få dem inse att livet inte alltid är så lätt. Men istället för att ligga här och gräma mig över hur hårt jag har det ska jag istället packa klart min väska som ska följa mig hela vägen till Ayia Napa. Troligen åker datorn med dit ner, men tror inte på någon vidare stark uppdatering? Men de märks väl hur aktiv jag kommer vara? Men nu ska jag sova, gå upp om 3 timmar och packa klart. Peace!


Soffnoja.

2011-09-15 @ 12:43:39 | Vardagsliv



Soffan jag kollade på för några dagar sen. Endast 10 000 :-. Underbart!


Testa mössor!

2011-09-15 @ 11:04:18 | Vardagsliv

Som sagt, dirket från marknadsföringen. Idag slutar vi skolan 15:50, vilken kanske inte är någon toppen tid, men det funkar. Efter skolan ska vi testa studentmössor, för er som inte vet så går jag sista året på gymnasiet nu, toppen! Allt annat med studenten är redan fixat, skivan, flaket m.m. Men nu ska jag sätta mig in i marknadsföringen, puss!


Ayia Napa på fredag!

2011-09-14 @ 22:25:00 | Vardagsliv
Lite seg uppdatering idag, men jag var som sagt i skolan hela dagen och efter det åkte jag och Hanna till mitt jobb och käkade sedan jobbade jag mellan 16-20. Nu har jag kommit hem och har börjat packa inför min resa på fredag. Den har jag faktsikt glömt att nämna, på fredag åker jag med Cissis familj till Cypern, Ayia Napa i en vecka. Så det är bara att börja packa väskan igen för klockan 05:15 ska jag stå på Arlanda. Och imorgon ska jag på AIK.s första hemmamatch i ishockey, så det kan vara bäst att vara klar med det mesta ikväll. Peace!



En riktigt gammal bil på mig, tror det är 2-3 år sen?

Today was a good day.

2011-09-14 @ 10:54:26 | Vardagsliv





Direkt från skolan!

2011-09-14 @ 10:19:55 | Vardagsliv

Idag har jag varit otroligt seriös och gått till skolan. Naturkunskap är det som står näst på schemat, sedan är det lunch. Då ska jag visserligen hem och hämta mina arbetskläder och sedan tillbaka till skolan för att ha fotografisk bild. Efter skolan ska jag till jobbet, käka lite och sedan jobba mellan 16-20, samt försöka byta bort lite tider. Lycka till med det! Men nu ska jag lyssna på vår naturlärare, vad han nu heter? Peace!


Life is like a box of Chocolates, you never know what you're gonna get.

2011-09-13 @ 23:26:24 | Vardagsliv

Ibland blir allt bara svart, riktigt kolsvart. Hur mycket jag än blinkar och gnuggar mig i ögonen blir det ingen skillnad, utan allt förblir som sagt bara svart. Ibland är det behagligt men andra gånger kan jag nästan bli lite rädd. Jag kan liksom inte riktigt sätta fingret på vad jag ska tycka om det, behagligt och lugnt eller tyst och ensamt? Tyvärr så vet jag inte riktigt varför jag skriver det här. Tror det brister. Peace!


Ännu en dag utan sömn.

2011-09-12 @ 21:18:10 | Vardagsliv

Och med stora förhoppningar på att somna ordentligen igår kan jag säga er att det sprack. Kunde glädja mig åt att få sova cirka 5 timmar. Men ikväll ska jag ge mig på ett nytt försök, för är så sjukt trött. Visserligen slutade jag klockan 12:00 idag, men gick då vidare till Conny's och pluggade teori med Hanna. Sen runt klockan halv tre övningskörde jag i två timmar, och sedan vart det jobbet fram tills nu. Så jag erkänner, jag är nog tröttare idag än igår, suck! Men ska ta mig en dusch nu och invänta Cissi som snart ska sluta jobbet. Sen hoppas jag på att Jocke ska dyka upp också? Ja, det lär ju märkas om inte annat. Men nu blir det duschen och laga middag. Puss!



Bildbevis på hur sliten jag är!


Jag klagar, men inget blir bättre.

2011-09-12 @ 08:38:39 | Vardagsliv
Egentligen borde jag inte klaga, inte ens yttra mig. Men enligt mig själv har jag all rätt i världen att berätta de här. Helgen är slut och jag kan på ett ungefär räkna ihop den totala tiden av sömn, och med en viss bitterhet berätta att den inte överskrider någon två siffrigt tal i alla fall. Men det finns dem som har det värre så lilla jag ska inte klaga. Något mer som är otroligt jobbigt nu är kylan som börjar komma för då blir det så otroligt mysigt under täcket, fast man vet att man verkligen behöver gå upp. På tal om gå upp måste jag börja fixa mig nu, har musik om cirka 50 minuter. Peace!

BIG LOVE

2011-09-12 @ 02:24:35 | Vardagsliv
.

.

2011-09-07 @ 14:17:48 | Vardagsliv
En timme, och allt föll isär. På en ynka timme.

Kvällsuppdatering

2011-09-05 @ 23:09:13 | Vardagsliv
Irene Huss och en kopp teh med mamma i soffan. Funderar att ta en dusch sedan gå och sova, om jag nu ska orka upp klockan 07:00 imorgon. Reuben Sallmander insåg vi nyss såg jävligt bra ut, nästan en av Sveriges snyggaste skådespelare tom! Men nu måste jag ta tag i livet för har en kort dag i skolan imorgon men ska på en Hospitality kurs imorgon i stan mellan 16:00 - 19:30, så det blir bäst att sova. Puss!



Osminkad och sjukt trött.

Cissi är vaken, kors i taket!

2011-09-04 @ 20:27:44 | Vardagsliv

Kors i taket, Cissi har vaknat! De är typ 10 gången hon somnar idag, otroligt! Men nu ska vi vara glada och ta vara på tiden då hennes ögon är öppna. Hennes försvar är att hon är väldigt sjuk, dödssjuk, men jag bara nickar och håller med henne. Vänskaplig som jag är! Jo, jag funderar nästan på att byta namn till Sofia Vänskapens Mästare Hurtig Svensson. Men nu måste jag ta vara på tiden då hon är vaken, man vet aldrig när hon somnar igen. Puss!



En gammal bild på mig och Cissi, och hon är vaken!


Beger mig mot jobbet!

2011-09-02 @ 15:41:58 | Vardagsliv


Skolan får mig att blomstra!

2011-09-02 @ 11:04:47 | Vardagsliv

Ung företagande är näst på schemat. Egentligen är jag skit trött och skulle göra allt för att få gå hem och lägga mig i sängen och sova, men icke sa nicke. Här sitter jag i skolan, och som Hanna säger mördar mitt psyke. Men har lunch efter det här och funderar seriöst på att ta mig en sväng till Märstas kinarestaurang för att ta mig en god lunch. Efter skolan ska jag dessutom till jobbet, vilket inte känns helt okej, på grund av att jag har ont i lungorna (har kvar min förkylning sen Rhodos). Men nu ska vi diskutera affärsplaner m.m, så tror det är bäst att jag hänger med!



Måste banta! Ölen kan till och med stå på min mage nu...


Brist på kommunikation, eller?

2011-09-01 @ 01:04:36 | Vardagsliv

du har under den senaste månaden...

målat dina naglar: nej, tror fan inte de?
haft mens: har just nu (tummen upp) -.-
sjungt en tjejsång: Ofc.
dansat framför spegeln: Ja, har jag säkert!
hoppat studsmatta: Nej..
skrattat med din bästa vän: varje dag!
varit utomlands: hinner bli tre gånger.
hatat någon: hatar ingen..
köpt kläder för över 700 kr: yes
köpt mat för över 100 kr : yes
köpt skor: yes
önskat dig långt långt bort: ja vissa dagar.

 Vad...

har du på dig: jeans och en donken tröja.
klockan är: 01:02
ser du om du kollar rakt fram: Min tv?
har du för tapeter i ditt rum: gråa, och en fond tapeter.
är ditt favoritgodis: gillar allt godis :(
använder du för mascara: Max Factor typ?
är det pinsamaste du har i din väska: Har inget pinsamt..
tycker du om killar: Dum fråga -.-
brukar du göra en lördagskväll: krogen eller jobba.
Vem...

är din bästa vän: Har flera..
sov du senast brevid: Cissi.
är närmast ditt hjärta: min mamma och mina vänner.
inspirerar dig: Mycket.
tycker du är coolast i din klass: Carro när hon blir aggresiv!
hatar du: ingeting
brukar du umgås med mest: hanna, cissi, carro, jasmine.
pratade du senast med: Cissi
pussade du senast: Jocke
tycker du ska göra detta test: den som är no lifer som mig!


RSS 2.0